‘Beerens kan voor drie jaar tekenen bij Hertha’

By
Updated: juni 2, 2014

Ondanks dat de clubs er nog niet uit zijn, kan Beerens een contract tekenen voor drie seizoenen bij de Duitse club Hertha BSC.

Vorige week zou Hetha een bod hebben neergelegd van 1 miljoen euro, terwijl AZ minimaal 2.5 verlangt. Toch heeft het er alle schijn van dat de clubs er spoedig uit gaan komen. Bron: VI twitter

2 Comments

 1. gerard

  3 juni 2014 at 10:32

  Benieuwd wie zijn opvolger gaat worden want ondanks dan zijn gebrek aan rendement was hij wel aanvallend de aanjager van AZ zodat het spel voorin niet zo statisch en voorspelbaar werd. Hupperts blijf ik zien als de vervanger van Gudmundsson.
  Berghuis is een begenadigd talent maar heeft nog teveel wedstrijden dat hij compleet onzichtbaar is, Johannsson is een goaltjesdief maar heeft wel beweging om zich heen nodig, Beerens was een motortje dat dan wel regelmatig kritiek kreeg (net zoals voorheen Holman) maar verdomd belangrijk was in het AZ systeem. Ik geloof dat Beerens als enigste aanvaller altijd zeker van zijn plaats is geweest onder Verbeek en Advocaat terwijl Johannsson, Berghuis toch nog wel eens op het bankje moesten beginnen dat was/is natuurlijk niet voor niets.

 2. Raoul

  3 juni 2014 at 11:34

  Ik heb bij Beerens inderdaad hetzelfde idee als bij Holman. Die werd toentertijd ook regelmatig bekritiseerd maar toen hij weg was werd hij opeens door iedereen gemist. Beerens heeft zeker te weinig rendement voor een flank speler, maar als hij dat ook nog eens had dan had hij nu allang niet meer bij AZ gespeeld.
  Bundesliga is een mooie competitie voor hem. Al vind ik 1 miljoen wel echt te weinig voor deze jongen. Hopelijk weten we er meer uit te halen.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *