Mattias Johansson denkt nog niet aan vertrek

By
Updated: juni 2, 2014

Afgelopen week mocht Mattias Johansson eindelijk zijn speelminuten maken bij de Zweedse nationale ploeg. Een mooie mijlpaal voor de 22-jarige back van AZ.

Tegen Denenmarken mocht hij 20 minuten invallen en tegen België maar 5. Hij weet dus niet of hij een sterke indruk heeft achtergelaten. ‘Wat valt er te zeggen, in vijf minuten kun je niet heel veel doen. Ik heb de bal twee keer geraakt. Natuurlijk hoop ik zo veel mogelijk te spelen, maar het is aan de bondscoach. Waarom ik niet meer tijd heb gekregen om me te laten zien, weet ik niet. We hebben daar niet over gesproken.’

De snelle vleugelverdediger is sinds dit seizoen eindelijk basisspeler geworden bij AZ. Dat ging met pieken en dalen, maar toch kijk hij terug op een succesvol seizoen. ‘Ik heb twee jaar kunnen wennen bij AZ. Ik heb nu een volledig seizoen gespeeld en ik voel me goed.’ Een zomerse transfer is bij hem nog niet aan de orde. ‘Nee, ik heb geen stress.’ Bron foto: Voetbalprimeur.nl

4 Comments

 1. NHN

  2 juni 2014 at 09:43

  Leuke aanvaller als je tegen RKC speelt, waardeloze verdediger. Met zulke jongens win je de oorlog niet. Hoop dat van Basten een betere oplossing vindt voor de rechtsachter positie

 2. oldfan

  2 juni 2014 at 12:59

  Kan het me voorstellen want de scouts van andere clubs hebben allang gezien dat je hem wel kunt gebruiken als aanvaller maar vooral niet als verdediger. Dus wie zou hem willen hebben.

 3. Gerritvooijs

  2 juni 2014 at 14:11

  Hij denkt nog niet aan een vertrek maar wij wel

 4. Timon

  2 juni 2014 at 18:38

  Hebben die spelers geen enkele zelfkritiek? Zeer ,zeer beperkte verdediger. En daar staat hij toch voor?

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *