Ambitieuze Luckassen hoopt Van Basten te overtuigen

By
Updated: juni 1, 2014

Derrick Luckassen, momenteel aanvoerder van AZ onder 19, mag tijdens de voorbereidingen op het nieuwe seizoen proberen Van Basten te overtuigen. ‘Ik hoop het zo goed te doen dat ik dan misschien mag blijven komend seizoen.’

Hij heeft een duidelijk plan voor zichzelf uitgestippeld. ‘Eerst wil ik het eerste van AZ halen. Daarna heb je clubs als Arsenal en Real Madrid. Ik wil graag Champions League voetbal spelen. Dat zijn allemaal mooie dingen.’

13 Comments

 1. Jeroen

  1 juni 2014 at 12:25

  Heeft Luckassen voldoende talent om dit seizoen al bij het eerste te kunnen spelen? Ik moet eerlijk zeggen dat ik hem onvoldoende ken om er iets zinnigs over te roepen.

 2. timon

  1 juni 2014 at 12:47

  hoor je nooit meer wat van,die jongen echt zo goed was allang in eerste gespeeld ,dit niveau hier in Nl al te oud

 3. oldfan

  1 juni 2014 at 13:00

  Helemaal mee eens als hij zo goed was als de ambities die hij uitspreekt had hij allang tegen het eerste aan gehangen.

 4. Mike

  1 juni 2014 at 14:21

  Als we de jeugd is gaan gebruik bij AZ dan zijn Luckassen en Dos Santos wel de jongens die moeten gaan door breken. Dus waarom niet? Maar ik denk dat hij nog een jaartje geduld moet hebben. Hij moet eerst is wennen bij het 1e en lekker meetrainen.

 5. azer

  1 juni 2014 at 14:56

  Ik denk dat hij eerst een zeisoen verhuurt moet worden

 6. Mozes

  1 juni 2014 at 17:01

  Waar hebben jullie het over? Hij is 18 dus hoezo had hij al veel eerder tegen het eerste aan moeten zitten? We worden gekker en gekker met ze alle. Deze jongen heeft talent zat en zit tegen het eerste aan maar met hem nog veel andere. Wij liepen zelf te klagen over hoe weinig kans de jeugd kreeg met Verbeek en advocaat aan het roer dus waar komt deze kritische nood dan vandaan?

  Je hoeft geen 16 jarige wonderkind te zijn om ooit bij Real of andere CL ploegen te belanden. We zijn zo maf dat we een jongetje van 18 al afschrijven.

  AZ heeft met Haye, van Overeem, Luckassen, Dos Santos en Hoeft gewoon een prima output van een jeugdopleiding. AZ moet alleen zorgen dat deze jongens niet stagneren door ze jaren in de belofte te houden. Ik heb Doe Santos en Luckassen meerdere keren zien spelen en laatst weer tegen Feyenoord U19. AZ heeft goud in handen.

 7. AZformallyknownasAZ

  1 juni 2014 at 17:22

  De jeugdspelers zijn vergeten de laatste jaren omdat we trainers hadden die ze niet zagen staan. Met van Basten krijgen we hopelijk een ommekeer. Bij Heereveen heeft hij in ieder geval laten zien dat hij met jongeren kan werken. We moeten meer spelersf hebben die hun mond open doen. Laat je maar zien en horen, anders kom je er niet. Een beetje pit en power kan AZ wel gebruiken.

 8. kaazie1987

  1 juni 2014 at 18:40

  is marnick vermijl die gozer die geleend is van man united en afgelopen seizoen speelde voor nec niets voor az?? hij heeft iig al een seizoen kunnen wennen aan de eridivisie en kan zowel als links als op de rechtsback positie uit de voeten en is nog jong 22 jaar

  • AZ4Altijd

   1 juni 2014 at 18:47

   Waarom halen als je zelf spelers heb.

   Daarnaast Huurt AZ NOOIT.

 9. Gerrit Vooijs

  1 juni 2014 at 19:54

  18 jaar pas ambitieus en vriendelijk voor AZ. Want na AZ heb je clubs als Arsenal en Real Madrid………. 😉
  Maher en Zyech braken op die leeftijd plots door, dus niets is onmogelijk.

  Ik ben het met Mozes eens dat elke vorm van kritiek op deze jongen kant noch wal raakt zolang hij geen enkele serieuze kans in het eerste heeft gekregen.
  Hij heeft die kans nog niet gehad omdat hij nog te jong was, dus dit seizoen moet hij een geboden kans met 2 handen aangrijpen.

 10. I.pjotr3

  1 juni 2014 at 20:33

  Je ambities durven uitspreken, daar begint een topsporter mee.
  Van “we zien wel” wordt je niet beter.
  Forza Derrick

  • Gerrit Vooijs

   1 juni 2014 at 21:56

   Jeffrey Gouweleeuw oppassen, Derrick komt eraan 🙂

 11. azer

  3 juni 2014 at 22:11

  Nee hij is een goede speler

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *