AZ kansloos onderuit in Utrecht: 1-0

By
Updated: september 27, 2009
AZ kansloos onderuit in Utrecht: 1-0

FC Utrecht heeft in een matig duel AZ de derde nederlaag in de competitie op rij bezorgd: 1-0

FC Utrecht kreeg de beloning voor een goede openingsfase in de vorm van een rake kopbal van Keller. Daarna hield de thuisploeg het beste van het spel. Pas tegen de rust kreeg AZ een beetje grip op de wedstrijd.

Utrecht begon ook sterk aan het tweede bedrijf en AZ kwam een paar keer goed weg. Met invaller Pelle schakelden de bezoekers over op meer aanvallende tactiek. Het resultaat bleef mager, een echt goed duel leverde het in elk geval niet op. De overwinning van FC Utrecht kwam geen moment in gevaar.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *