‘Beerens zegt Feyenoord af en vertrekt naar Hertha BSC’

By
Updated: mei 31, 2014

Hertha BSC verwacht de komst van Roy Beerens in de komende dagen af te ronden, zo schrijft BILD zaterdag. De aanvaller van AZ gaat naar verluidt een contract voor drie à vier jaar tekenen nu de club uit Alkmaar vrijwel verzekerd is van de komst van Guus Hupperts van Roda JC Kerkrade. Dat is een toezegging die Beerens naar verluidt van AZ kreeg.

Volgens BILD prevaleert Beerens, 26 jaar, de uitdaging bij Hertha BSC boven een contract bij Feyenoord. De aanvaller heeft de club uit Rotterdam naar verluidt nul op het rekest gegeven. Beerens bracht onlangs een bezoek aan Berlijn en kwam al snel tot een vergelijk met de Bundesligist. Het wachten is nu alleen nog op een akkoord tussen de clubs.

AZ hield tot dusver vast aan een vraagprijs van 2,5 miljoen euro. Hertha wilde niet verder dan een miljoen euro voor schnelle Roy. De verwachting is dat de clubs elkaar alsnog zullen vinden in een transfersom. Bron: Voetbalzone.nl

6 Comments

 1. Wesley

  31 mei 2014 at 13:35

  Das goed nieuws, alleen hij mag wel wat opleveren hoor. Ik vind 1 miljoen wel den beetje weinig.

 2. gerard

  31 mei 2014 at 13:52

  De enigste aanvaller die nimmer ter discussie stond bij een trainer is Beerens geweest. Bij Advocaat en Verbeek was Roy een zekerheidje daar waar Gudmundsson, Berghuis, Johansson, Lewis, Rosheuvel allemaal niet altijd een zekerheidje zijn geweest.
  Je kunt zeggen wat je wilt, ondanks zelden effectief te zijn geweest was Roy een belangrijke schakel in het aanvalsspel doordat hij de tegenstanders bezig hield en het spel met zijn gezwerf niet al te voorspelbaar en statisch maakte.
  Beneiuwd wie zijn opvolger aan de linkerzijde gaat worden.

 3. Az is de mooiste club in nl

  31 mei 2014 at 13:52

  Ja dat is waar hij moet waarschijnlijk niet tegen az voetballen

 4. oldfan

  31 mei 2014 at 18:05

  Roy is een goede voetballer. Hij liet zien in het laatste seizoen tot de beteren te horen. Zijn voorzetten en ook zijn productie van doelpunten lieten echter te wensen over zodat ik denk dat hij nu aan zijn plafond zit. Hij wilde graag weg. Begrijpenlijk want het leven van een voetballer hangt niet alleen af van waar hij het leuk vindt maar ook er zo veel mogelijk geld uit te slepen voor later. Of we hem gaan missen hangt af van de spelers die er voor terug gaan komen waardoor we weer wat meer scorend vermogen gaan krijgen in de ploeg iets wat dit jaar te wensen overliet.

 5. Silver

  31 mei 2014 at 18:23

  Leuk voor Roy dat hij nu bij een aardige club in de Bundesliga komt te spelen, bedankt voor de mooie momenten die je AZ hebt gegeven en veel succes bij je nieuwe club!

 6. Leo

  1 juni 2014 at 10:23

  Vooral veel voorbarig nieuws. AZ en Hertha BSC zitten met een groot verschil in de te betalen transfersom. Na het eerste bod is er blijkbaar al geruime tijd niets meer uit Berlijn vernomen. Als Beerens echt het Bundesliga avontuur wil meemaken zal hij zijn toekomstige club toch moeten vragen om meer voor hem te bieden.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *