Romero niet op tijd fit voor duel tegen FC Utrecht

By
Updated: september 25, 2009
Romero niet op tijd fit voor duel tegen FC Utrecht

Ronald Koeman kan ik de wedstrijd tegen FC Utrecht niet beschikken over Sergio Romero. De doelman van AZ raakte in de wedstrijd tegen Jong Ajax geblesseerd aan zijn knie. De verwachting is dat hij dinsdag weer aansluit bij de selectie.

Didulica, afgelopen week nog ziek, zal zijn plek in het doel overnemen. “Hij heeft vandaag zonder problemen meegetraind”, aldus Koeman.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>