PAOK wil contract Martens ontbinden

By
Updated: mei 26, 2014

In janauri vertrok Martens naar Griekenland voor een nieuw avontuur. Voor zowel Martens als AZ een prima stap. De Belg was toe aan een stap hogerop, en op deze manier kon AZ nog wat aan hem verdienen en zijn loonlasten schrappen. Toch is zijn avontuur minder verlopen dan verwacht. Na het ontslag van Huub Stevens, de coach die hem naar PAOK haalde, werd zijn speeltijd drastisch verlaagd. Nu blijkt zelfs dat de club helemaal van Martens af wil, en kijkt naar de mogelijkheden om zijn contract te ontbinden. Hij mag dus gaan uitkijken naar een nieuw avontuur. Lees hierrr het volledige bericht.

11 Comments

 1. Jeroen

  26 mei 2014 at 17:14

  Vervelend voor Martens. Had hem een mooi avontuur gegund. Hij zal er een leuk zakcentje aan overhouden. Ben benieuwd waar hij straks beland. Zal Stewart een poging ondernemen?

  • AZ4Altijd

   26 mei 2014 at 18:18

   Nee AJB niet terugkomen. Kost een hoop aan salaris en is meer geblesseerd dan dat hij speelt. Fantastische speler ALS hij speelt, maar verder kost hij te veel voor de tijd dat hij speelt. Hij heeft ook niet veel teruggedaan na al die steun die ons AZ hem heeft geboden bij al zn revalidaties.

 2. gerard

  26 mei 2014 at 19:28

  Martens is geweest, heeft mooie jaren bij AZ gekend maar kon in zijn laatste seizoen overduidelijk het niet meer bij benen. Uit enkele dode spelmomenten kon hij nog gloreren waardoor mede hij nog een transfer kon maken naar PAOK.
  Wat dat betreft heeft AZ gelukkig nog een aardig zakcentje aan hem gebeurt voor dat half jaar.

  • Mozes

   26 mei 2014 at 19:39

   10 assist in nog geen 5 maanden…..en jij noemt dat niet kunnen bijbenen? Weet niet naar welke Martens jij hebt gekeken maar hij is altijd goed genoeg geweest voor AZ en zelfs te goed. Als Martens minder blessures had gekend speelde de beste man nu bij een CL ploeg.

   • gerard

    27 mei 2014 at 19:41

    uit stilstaande momenten ja.
    Advocaat zei ook dat je de inbreng van Martens niet moet overdrijven.
    Martens is geweest.

 3. Gerrit Vooijs

  26 mei 2014 at 21:02

  Als AZ al aan Martens denkt dan moet dan zou ik AZ het advies geven om een contract op te stellen waarin de beloning wordt gekoppeld per gespeelde wedstrijd.
  Maar ik denk niet dat Martens als speler wil terugkeren.

 4. NHN

  26 mei 2014 at 21:27

  Dit is natuurlijk heel verevelend voor Martens, maar hij wist waar hij aan begon. Volgens mij mag hij nog blij zijn dat hij nog niet aan puin getrapt is in die Griekse cowboy-competitie.
  De kwaliteiten van Martens stonden voor mij altijd buiten kijf. Maar vergeet niet dat hij nooit heeft willen bijtekenen, terwijl AZ zeker 2 jaar z’n vorstelijke salaris heeft betaald zonder dat hij speelde.
  Terug naar AZ, zie ik niet zitten,omdat hij gewoon te vaak geblesseerd is. Maar ik denk dat hij dit zelf ook niet zal doen, hij zal nog steeds niet geinteresseerd zijn in de salarishoogten waarin AZ tegenwoordig werkt. (of ik moet me vergissen)
  Als ‘ie verstandig is gaat ‘ie naar Amerika. Betalen heel goed, en je kunt heel rustig naar je pensioen toe voetballen.

  • Gerrit Vooijs

   27 mei 2014 at 07:39

   Of ergens in een zandbak. Moet hij Ronald de Boer even bellen want die heeft daar goede contacten……… 😉

   Btw het is natuurlijk jammer voor Maarten dat het zo afloopt.
   Als ik hem was ging ik samen met zijn gezin nu maar eens serieus bedenken hoe hij zijn leven na het voetbal gaat inrichten.

 5. oldfan

  27 mei 2014 at 08:01

  Maarten mijn grote favoriet. Wat heb ik genoten van deze man. Zijn techniek en acties geweldig. Ik sluit me echter bij NHN aan want hij heeft daar gelijk in. Ik hoop dat hij een club kan vinden waar hij zich gelukkig kan voelen want dat was voor Maarten heel belangrijk.

 6. Justin

  27 mei 2014 at 08:22

  Hij was van de week nog in Alkmaar!! Dus wie weet??

 7. oldfan

  27 mei 2014 at 12:03

  Hij heeft nog een huis in Alkmaar en dan ga je ook even langs bij je oude maatjes toch. Clubs als Twente wilden hem nog een jaar terug hebben.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *