‘Hertha komt spoedig met verbeterd bod op Beerens’

By
Updated: mei 26, 2014

Afgelopen weekend meldde VI dat Hertha BSC ongeveer 2 miljoen euro had geboden op Beerens. Te laag volgens AZ. Dit betekent overigens niet dat de transfer van de baan is. De verwachting is namelijk dat de Duitse club spoedig een verbeterd bod zal neerleggen bij de clubleiding van AZ.

De Duitse club lijkt overigens de beste papieren te hebben om Beerens over te nemen. Feyenoord zou ook interesse hebben, maar er is nog geen formeel bod vanuit Rotterdam binnengekomen.

6 Comments

 1. gerard

  26 mei 2014 at 09:57

  Ik ga er vanuit dat Beerens zo’n 3,5 a 4 miljoen moet gaan opleveren.
  Hij heeft onder Advocaat als een van de weinige spelers (samen met Berghuis) een sterk seizoen doorgemaakt. In de E.L. kwam met name van Beerens ook de meeste dreiging uit en heeft daar goede indruk gemaakt buiten de eredivisie.
  Ik kan me daarom ook wel de Duitse belangstelling voorstellen.
  Samen met de transfer van Viergever komt AZ dan op een potje van zo’n 6 miljoen en heeft het ook nog een behoorijk potje achter de hand die al klaar lag voor mogelijke versterkingen.

 2. oma

  26 mei 2014 at 11:27

  3 miljoen strikje er om heen en laten gaan,dag Roy bedankt voor je in spanning en bewezen diensten.
  veel succes bij Hertha!

 3. Chris

  26 mei 2014 at 12:38

  bedankt en tot ziens. Ook top dat viergever vertrekt. Naar zijn zogenaamde droomclub. Als 020 niet kwam was pisvee wel zijn droomclub. Zal t wel net zo doen als ze voorgangers. Succes haha

 4. Geert

  26 mei 2014 at 13:18

  Chris, prima toch dat Viergever naar ajax gaat? Moisander doet het daar goed trouwens, dus ik snap jouw opmerking niet. Vorig jaar heeft Viergever heel netjes zijn contract verlengd met een jaar, zodat we nu nog wat aan hem verdienen. Ik vind dit heel netjes van hem, hier kunnen anderen nog een voorbeeld aan nemen (Gudmundsson bijvoorbeeld).

  Voor Beerens geldt eigenlijk hetzelfde. Ik gun hem deze transfer naar deze competitie. Hertha is wel een gave club trouwens. Zijn niet heel sterk, maar hebben een geweldig stadion. Ze spelen in het Olympisch stadion van Duitsland met een capaciteit van circa 75.000 man. Dat is hiermee het 1 na grootste stadion van Duitsland (groter dan de Allianz Arena waar Bayern zijn wedstrijdjes speelt). Jammer alleen dat ze het stadion nooit vol krijgen.

 5. Chris

  26 mei 2014 at 17:24

  Moisander doet het zo goed dat ze van hem afwillen. Ben ook blij dat we nog wat voor hem vangen, vind t alleen lachwekkend dat t zijn droomclub zou zijn.

  • Gerrit Vooijs

   26 mei 2014 at 21:32

   Sorry Chris, Moisander wil ondanks zijn contract naar een andere club. De Boer / Ajax had hem graag gehouden.
   Moisander is de eerste AZ speler die bij Ajax is geslaagd.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *