‘AZ onderhandelt met Roda over Hupperts’

By
Updated: mei 26, 2014

AZ hoopt spoedig een snelle buitenspeler te kunnen presenteren. Afgelopen winterstop probeerde AZ Hupperts al over te nemen van Roda, maar dat kreeg toen geen doorgang. Nu gaat AZ het opnieuw proberen.

Hupperts heeft nog een contract tot medio 2015, dus AZ moet dat wel gaan afkopen. De jeugdinternational had namelijk geen clausule in zijn contract waardoor hij bij degradatie transfervrij zou kunnen vertrekken.

6 Comments

 1. gerard

  26 mei 2014 at 09:50

  Hupperts wordt de vervanger van de vertrokken Gudmundsson.

  • Mike

   26 mei 2014 at 11:16

   Helemaal mee eens.
   Je gaat Hupperts niet als basis speler halen. Ik ben geen fan van Hupperts zoals jullie weten. Maar dat komt ook omdat ik denk dat hij minimaal 2 jaar nodig heeft om dit niveau aan te kunnen, net zoals Berghuis. AZ heeft die tijd niet in mijn ogen. Ze moeten iemand halen die er meteen staat. Maar Hupperts zou wel een goeie bankzitter zijn voor AZ, dat hij er dan over 2 jaar staat.

   Dus vervanger voor Beerens NEE, vervanger voor Gudmundsson dan zou ik JA zeggen.

 2. oldfan

  26 mei 2014 at 12:08

  Goede voetballer, kan scoren en een goede voorzet geven en ziet altijd een medespeler als deze er beter voor staat. Hij kan alleen maar beter worden zeker met onze nieuwe coach.

 3. De Zuid Amerikaanse AZ fan a.k.a. KeesK

  26 mei 2014 at 13:45

  Veel ‘revelaties’ van het komende seizoen zijn soms spelers waarvan ‘t nog niet of niet meer werd verwacht of waarvan je zelfs nog nooit of maar vaag van had gehoord. Het tegengestelde is ook waar, neem Adam Maher, wel van verwacht (door PSV) maar niet gebracht, van grootste talent naar ‘miskoop’. Het hangt van meer dan één factor af (o.a. trainer, spelersgroep, persoonlijkheid, privé omstandigheden, blessures).
  http://www.ad.nl/ad/nl/5610/Eredivisie/article/detail/3649832/2014/05/06/Eredivisie-Top-10-De-talenten.dhtml
  http://www.ad.nl/ad/nl/5610/Eredivisie/article/detail/3647184/2014/05/04/Eredivisie-Top10-De-miskopen.dhtml

 4. Jeroen

  26 mei 2014 at 14:52

  Ik denk dat Hupperts een aardige speler is voor AZ. Misschien heeft hij niet direct toegevoegde waarde, maar dat kan wel volgend seizoen. Elke speler heeft sowieso aantal maanden nodig om te wennen aan de nieuwe situatie. Kijk naar Gudelj. Die had ook een half jaar nodig voordat hij echt belangrijk kon worden.

  Ik ga er dan ook vanuit dat AZ naast Hupperts ook nog een speler haalt die het team direct kan voorzien van een kwaliteitsinjectie.

 5. Gerrit Vooijs

  26 mei 2014 at 20:53

  Ik zie in dit team geen ruimte voor Hupperts want op rechts is AZ dadelijk al ruim voorzien met Berghuis, Lewis en Rosheuvel.

  Hupperts speelde zijn laatste wedstrijden bij Roda op links dus hij kan daar ook uit de voeten maar hij is geen pure linksbuitenspeler.
  Dus zou Berghuis weer naar links moeten en Hupperts dan op rechts.

  Dat zou wel eens kunnen betekenen dat AZ afstapt van het 433 systeem en een ander systeem, bv 4231, gaat spelen met Gudelj en Ortiz als controleurs.
  Daarvoor dan Hupperts, Henriksen en Berghuis. En 1 spits Aron of Avdic of. Boymans.
  Deze spits moet dan wel kunnen kaatsen op de opkomende spelers.

  Van Basten is in zijn gedachten al ongetwijfeld bezig om de defensieve vergiet van AZ te dichten. Hij wil hoger eindigen en dan zal AZ realistisch moeten gaan spelen.

  Meer op de counter dus en dan heb je wel wat aan Hupperts want hij is idd heel snel en heeft een assist.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>