Spelmaker Berghuis tevreden over zijn seizoen

By
Updated: mei 25, 2014

Steven Berghuis kan met een goed gevoel terugkijken naar het afgelopen seizoen. De spelmaker was vooral in de laatste fase erg nadrukkelijk aanwezig en wist is 29 duels zelfs negen keer te scoren.

‘Deze tweede seizoenshelft is een overwinning op mezelf geweest. Ik ging ook met een goed gevoel de play-offs in. Doordat ons middenveld vrij defensief is ingesteld en Roy Beerens voorin ontbrak, moest het toch een beetje van mij komen. Ik vond het wel prettig om die verantwoordelijkheid te hebben, me te laten zakken om van daaruit lijn in het spel te brengen. Ik ben dit jaar belangrijker geweest voor de ploeg,’ aldus Berghuis.

Ook kijkt hij uit naar de samenwerking met Marco van Basten. ‘Als voetballer was hij niet normaal, vertelde mijn vader. En als je ziet welke talenten onder zijn leiding bij Heerenveen zijn doorgebroken, kan ik alleen maar optimistisch zijn.’ Bron: Soccernews.nl

 

4 Comments

 1. oldfan

  25 mei 2014 at 19:43

  Helemaal gelijk

 2. oma

  26 mei 2014 at 11:07

  die jongen heeft het ook heel goed gedaan.

 3. De echte supporter

  26 mei 2014 at 20:32

  ik ben ook heel tevreden over zijn prestaties

 4. NHN

  26 mei 2014 at 21:00

  Berghuis kan wel aardig voetballen, maar nog niet meer dan dat. Is ook wel gauw tevreden over zichzelf. Slechte eigenschap.
  Je mag pas tevreden zijn als er resultaten zijn behaald. Natuurlijk heeft hij best wel verbetering getoond. Maar dat werd ook wel tijd. Het is reeds z’n 2e jaar bij AZ.
  Maar laten we hopen dat het volgens seizoen gaat vlammen bij Berghuis.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *