AZ blijft geloven in Avdic

By
Updated: mei 25, 2014

Avdic was afgelopen seizoen de stand-in van Aron Johannsson, maar heeft nog weinig mensen kunnen overtuigen. Toch blijft Stewart geloven in de Zweedse spits en hoopt dat hij komend seizoen wel uit de verf gaat komen.

‘We hebben Avdic zes maanden in Zwolle aan het werk gezien. Die kwaliteiten kunnen niet opeens verdwenen zijn. Alleen het kwam er bij ons nog niet uit. Hoe dat kan? Daar moeten we goed over nadenken’, aldus Stewart tegen VI. Bron foto: VI.nl

13 Comments

 1. Jeroen

  25 mei 2014 at 15:19

  Tja leuk en aardig maar volgens mij is dit project gewoon mislukt. Hij heeft nog maar een contract voor 2 seizoenen. Mocht hij nu doorbreken dan moet je hem aan het eind van het seizoen alweer verkopen. Haal dan een leuk talent voor achter Aron (als we niets meer hebben in de jeugd)

 2. Harry

  25 mei 2014 at 15:31

  Ik niet

 3. Timon

  25 mei 2014 at 15:57

  Stewart: iik geloof al lang niet meer in jou! Ga maar eens goed nadenken over je eigen functioneren! Het komt erbij ons niet uit! Logisch : wat er niet in zit kan er ook niet uitkomen. Maar wees trots op,je fantastisch scoutingapparaat,ga daar maar eens over nadenken!!

 4. Jay

  25 mei 2014 at 16:23

  Als er iemand is die Avdic weer kan laten voetballen, dan is het van Basten wel. Verder wil geen club hem nu natuurlijk hebben, dus je zal wel met hem door moeten. Geef hem dan maar wat vertrouwen, dat heeft hij misschien nodig.

 5. oasis

  25 mei 2014 at 18:14

  En ik geloof in Sinterklaas. Haha wat een prutser die gozer. Goede aankoop voor FC knudde maar niet voor az. Top scouting bij az petje af.

 6. AZformallyknownasAZ

  25 mei 2014 at 21:50

  Ongelofelijk dit geloof in deze houten klaas. Echt heel snel van de hand doen. Was niks, wordt niks en zal nooit wat worden. Geen tijd aan verspillen.a.u.b.

 7. Ruud

  25 mei 2014 at 22:11

  Inderdaad! Daar heb je Stewart weer. Het scoutingapparaat verdiende de naam niet in die tijd. Hopen op herziening van de scouting komend seizoen net als bij Vitesse

 8. Evert

  25 mei 2014 at 23:06

  Ik geloof dat jullie allemaal gelijk hebben, maar Pelle was net zo’n spits en kijk waar die nu staat. Het is net welk systeem je speelt denk ik? Ook van Basten kan hem helpen denk ik, laten we hopen dat hij net als Pelle het licht gaat zien, dan kan hij nog nuttig zijn!?

 9. Peejee

  26 mei 2014 at 07:59

  Ik heb begrepen dat Stewart ook in Sinterklaas en de kerstman gelooft.

 10. NHN

  26 mei 2014 at 09:51

  Het gebeurt wel vaker natuurlijk dat een spits die mislukt is op een gegeven moment ,door bepaalde omstandigheden of aanpak,ineens begint te scoren.
  Alleen maakt AZ er een gewoonte van voetballers aan te schaffen die er geen zak van kunnen. Er wordt dan een hoop tijd en moeite in gestoken, en zodra het enigzins begint te lukken, willen of moeten ze alweer weg.
  Zo heeft AZ er dus weinig aan. Dit past in Ernies plaatje, want AZ is een ‘opleidende club’ (die zelf ergens anoniem meedraait, en dus opleidt voor andere clubs).
  Als AZ wat wil bereiken, zullen ze uit een ander vaatje moeten tappen. Opleiden is prima, maar doe dat vooral in de jeugd. Stoom ze daar klaar voor het grote werk.
  Nu zit je dus weer met een speler die (misschien) dit seizoen het net een beetje kan gaan vinden. Maar daarvoor dus langdurig heeft aangeprutst, en AZ punten gekost heeft.
  We zitten natuurlijk ook nog met Boymans. Contract loopt bij mijn weten af in de zomer van 2015. Wat gaan we ermee doen? Hij wil zelf graag aan Van Basten laten zien wat hij kan. Boymans is natuurlijk eerder al mislukt (of heeft z’n kansen niet gegrepen). Ik zie zelf meer in Boymans dan in die Avdic , maar ik ben geen trainer. Maar dan is de kans dat hij gratis de deur uitloopt.
  Volgens mij moet je dat dan maar incalculeren, want ik zie liever gewoon goals in plaats van geklungel wat dan ‘opleiden’ moet betekenen.
  Het zal ook afhangen van wat Van Basten ziet, in de voorbereiding bij z’n materiaal.

  • oma

   26 mei 2014 at 11:17

   heel goed verwoord.
   maar een kleine aan vulling over Boymans Willem 11 wil hem graag houden.
   daar schijnt Boymans zelf ook oren naar tehebben.

   maar ik vind Boymans toch een ander verhaal dan Avdic.
   Boymans heeft zich afgelopen seizoen op nieuw bewezen dat het een goeien spits is.
   misschien dat het met van Basten wel klikt?
   ik meen Ortiz,kwam onder Verbeek ook niet aan de bak.
   de toekomst moet het uit wijzen.
   maar de toekomst moet het uitwijzen.

 11. Mike

  26 mei 2014 at 11:10

  Dit slaat natuurlijk nergens op. Hij heeft zijn kansen gekregen bij AZ en bij Jong AZ en maakt daar maar 3 goals in 21 wedstrijden. En van die goals maakt hij er 2 tegen een amateur ploeg en een bij Jong AZ. Wie hier dan in gelooft spoort gewoon niet.

 12. azer

  31 mei 2014 at 11:27

  Hij kan nog wat worden maar als hij al 25 is het best risico vol

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *