AZ wijst Duits bod op potentiële Feyenoord-optie van de hand

By
Updated: mei 24, 2014

Het Duitse Hertha BSC heeft toenadering gezocht met AZ om een zomertransfer van Roy Beerens te regelen. Een eerste bod van tweeënhalf miljoen euro is door de clubleiding in Alkmaar afgewezen, meldt Voetbal International.

Beerens heeft nog een contract tot de zomer van volgend jaar bij AZ. Net als Nick Viergever, wiens transfer naar Ajax zaterdagmiddag een feit werd, wil de 26-jarige buitenspeler bij voorkeur al deze zomer verkassen. Daarbij is een buitenlandse uitdaging een serieuze overweging voor de oud-speler van PSV, NEC en sc Heerenveen.

Hertha BSC heeft de belangstelling inmiddels warm gemaakt door een bod neer te leggen in Alkmaar. De club uit Berlijn staat onder leiding van de Nederlandse trainer Jos Luhukay, die zijn ploeg afgelopen seizoen naar de elfde plaats in de Bundesliga leidde.

Feyenoord werd in eerder stadium eveneens in verband gebracht met de Brabander. In tegenstelling tot Hertha is er vanuit Rotterdam nog geen poging ondernemen.

Bron: Voetbalprimeur.nl

8 Comments

 1. Mike

  24 mei 2014 at 20:26

  Toch veel 2,5 miljoen voor Beerens een speler die nooit scoort en bijna geen assisten geeft. Hertha BSC is wel echt een mooie club voor Roy ik hoop dat het rond komt voor 3,5 miljoen ofso.

 2. De echte supporter

  24 mei 2014 at 21:43

  Ik vind het ook een hoop centen voor beerends. Zijn rendement is erg laag.

 3. NHN

  24 mei 2014 at 22:18

  Als Hertha meteen zo’n bod neerlegt, zal dat toch wel een serieuze kandidaat zijn. Probeer er nog een paar ton meer uit te halen en dan kassa.
  Had ik niet verwacht. Een middenmoter uit de Bundesliga. Toch 1 v/d sterkste competities ter wereld. Of Roy daar slaagt is de vraag, maar het lijkt me een schitterende uitdaging.

 4. Harry

  25 mei 2014 at 00:03

  Mooi verkopen en weer geld om te versterken

 5. De Zuid Amerikaanse AZ fan a.k.a. KeesK

  25 mei 2014 at 00:11

  Leuk voor Marco van Basten dat de kas langzamerhand weer wordt gevuld en dat er hopelijk nu wèl een scorende aanvaller voor in de plaats komt. Laten we hopen dat er drie partijen samen uit komen voor een berg knaken. AZ zal nog wel andere gegadigden hebben dan deze Duitse club als ze meer denken te vangen voor deze niet functionerende aanvaller.

 6. Timon

  25 mei 2014 at 10:24

  Die Berendsen meteen inpakken ,strikje erom en opzouten. Toch helemaal niks..?..

 7. urdal

  25 mei 2014 at 13:39

  Is een mooie club voor Roy. Meteen verkopen. Zou Marcus Berg niet wat voor ons zijn? Ik weet überhaupt niet of hij nog voetbal maar was bij groningen toch een aardige spits, en in Nederland doet elke spits het goed behalve Avdic.

 8. Jeroen

  25 mei 2014 at 14:09

  Goede tactiek van AZ. Als er een club direct 2.5 biedt, dan valt er nog wel meer te halen. Misschien kom je uiteindelijk op 3 uit. Mooi bedrag voor Beerens.

  Overigens gun ik hem deze transfer wel. Werkte altijd erg hard. Jammer dat hij te weinig heeft gescoord.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *