Talent Hoogdorp vertrekt naar FC Utrecht

By
Updated: mei 23, 2014

FC Utrecht heeft de 19-jarige Yemaro Hoogdorp aangetrokken voor het beloftenelftal. Hoogdorp komt over van AZ. In Utrecht tekent hij een contract voor één jaar, waarbij getekend wordt voor een optie voor een tweede seizoen.

Hoogdorp speelde het afgelopen seizoen in AZ A1 en deed een enkele keer mee met Jong AZ. “Yemaro is één van de jongens die opgevallen is bij onze scouting”, zegt Hoofd Opleidingen en Technisch Manager Henny Lee. “Hij wordt gehaald voor de rechtsbackpositie. Yemaro speelt met aanvallende intenties en heeft veel drang naar voren. Eigenschappen die wij bij FC Utrecht vragen op zijn positie.”

“Heel trots ben ik”, zegt Hoogdorp. “Hier heb je al die jaren hard voor gewerkt. Dit is een mooie uitdaging en de eerste stap naar het echte werk. Ik ben ambitieus en leergierig. Je kunt me typeren als een assertieve speler. Ik heb er zin in.” Bron: FCUtrecht.nl

5 Comments

 1. azdc

  23 mei 2014 at 22:12

  Nooit van gehoord….

 2. Timon

  23 mei 2014 at 22:31

  Hoor je nooit meer wat van,echte toppers hadden op.die leeftijd al hun debuut gemaakte in het eerste,maar voegt nogmaals bewijs toe aan mijn eerdere opmerkingen: stop die opleiding in. Alkmasr of Zaandam of Verwigistan: allemal onzin.wat zou zo’n Henny Lee nou verdienenvoor dit soort onzin opmerkingen? Die man moet. Bij Utrecht toch af en toe ook onzin uitkramen? Waarom het gaat : wannneer beginnen BVO ‘ s nu eens echt met een goede bedrijfsvoering?

  • I.pjotr3

   24 mei 2014 at 14:54

   Uiteindelijk moet AZ blijven bestaan, en met die paar semi sponsoren en 12000 vaste supporters moet je uit andere bronnen inkomsten genereren. Zolang de opleiding meer geld oplevert dan dat het kost, opleiding erbij houden.
   Dat de talenten niet het niveau halen ligt meer aan de bron waaruit BVO met z’n alle uitputten

 3. oldfan

  24 mei 2014 at 08:37

  Wat een vreemd bericht. Deze speler is bij ons niet opgevallen anders had hij al lang verder geweest. Ook is het vreemd dat hij niet heeft afgewacht in hoe verre zijn mogelijkheden waren bij AZ maar pakt direct de volgende halte. Een misschien wel te grote stap ineens.

 4. De echte supporter

  24 mei 2014 at 12:40

  Dat is denk een echt top talent…. Alles is tegenwoordig top.. Veel succes bij utrecht

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *