‘PSV hoopt Viergever snel te presenteren’

By
Updated: mei 21, 2014

PSV hoopt zich in de komende weken te kunnen verzekeren van Nick Viergever. Het contract van de verdediger loopt medio volgend jaar af, maar de mandekker mag AZ voor een zacht prijsje verlaten. Volgens het Eindhovens Dagblad kan de verdediger al voor één miljoen euro worden opgehaald.

AZ hield al rekening met een eventueel vertrek van de 24-jarige verdediger, en haalde afgelopen winterstop Simon Poulsen terug naar Nederland. Zo is de linksback positie straks in ieder geval dubbel bezet.

9 Comments

 1. pinkelman

  21 mei 2014 at 19:51

  Bovenstaande foto zegt alles.
  Dan weet je precies wat je aan Nick hebt, voor zo’n gestalte doet toch iedere aanvaller het dun in hun broek.
  Succes PSV.

 2. Ruud

  21 mei 2014 at 19:52

  Zachte prijsjes kenen we niet meer! Wat is dat toch voor onzin. Hij is onze aanvoerder dus mag best wat opleveren!

 3. AZformallyknownasAZ

  21 mei 2014 at 20:22

  Zeker geen zachte prijsjes voor meest vervelende club van Nederland. Deze club heeft er voor gezorgd dat er straks nauwelijks nog Nederlandse clubs aan de Europa Leaque mogen meedoen. Gewoon omdat het te arrogant was om in Europa Leaque te willen presteren. Dat was toch wel even beneden hun niveau. Ondanks het toetreden van Toon blijft PISVEE een naar clubje. Richtbedrag voor de verkoopprijs van Viergever; starten met 4 miljoen minimaal. Viergever zal jammer genoeg het niveau van PSV wel opkrikken. En daar moet dan wel voor worden betaald.!!!

  • Jeroen

   21 mei 2014 at 20:29

   Misschien dat Viergever dit in zijn contract heeft laten zetten. Anders inderdaad niet voor minder dan 3 miljoen laten vertrekken. Moisander leverde ook zoiets op toen naar Ajax.

 4. pinkelman

  21 mei 2014 at 20:47

  1 miljoen verkopen en voordat zelfde bedrag Hupperts overnemen.
  Gaan we op vooruit want uijtens is niet minder

  • AZ4Altijd

   22 mei 2014 at 20:29

   1 miljoen? BEN JE GEK? Spelers van clubs die degraderen zakken enorm in prijs. Dus normaal zou Hupper de Hup iets van 1,5 moeten kosten, maar door degradatie niet meer dan 3-5 ton.

 5. de echte supporter

  22 mei 2014 at 10:34

  Ik wens viergever veel succes bij psv. ik gun hem wel die overstap van az naar psv.

 6. Timon

  22 mei 2014 at 18:14

  Meneer dacht mee te gaan naar. WK! Zwaar overgewaardeerd,matige verdediger,altijd verkopen.

 7. AZformallyknownasAZ

  24 mei 2014 at 00:09

  Viergever heeft echt fantastische wedstrijden gespeeld dit seizoen. Veel evenwichtiger dan het jaar ervoor. Kan met opgeheven hoofd vertrekken en is een goed verkoopbedrag waard. Wie overschat wie en overschat hij zichzelf? Ik vind het wel iemand die met beide benen op de grond staat en een op en top professional. Daar zou er iets meer van mogen hebben bij AZ.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *