Jong Ajax ziet kans op een stunt tegen AZ

By
Updated: september 22, 2009
Jong Ajax ziet kans op een stunt tegen AZ

Vanavond zal Jong Ajax aantreden tegen de selectie van AZ voor de KNVB beker. Trainer Huistra van Jong Ajax ziet zeker een kans op een stunt tegen de landskampioen.

Pieter Huistra denkt dat zijn ploeg, zelfs zonder versterking van het eerste, AZ kan verslaan. “Met mijn eigen jongens kunnen we AZ verslaan, maar met een aantal jongens van het eerste elftal erbij wordt die kans groter. Als we door het vuur gaan en als een hecht collectief spelen dan kunnen wij winnen.”

“Ik wil gewoon AZ verslaan met een zo sterk mogelijk team. Ik geloof in mijn jongens, maar ook in die uit het eerste. We hebben maandag goed getraind. Er is goed samengewerkt en die gaan echt wel door het vuur voor elkaar. De groet is gretig en werkt keihard. Dit is voor die jongens een hele mooie wedstrijd en bovendien een mooie uitdaging om tegen AZ voor een stunt te zorgen. Ik zie het wel gebeuren.”

Volg AZ Nieuwslog op

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>