AZ zoekt twee buitenspelers en een rechtsback; Ziyech overigens te duur

By
Updated: mei 21, 2014

VI verslaggever Youri van den Busken heeft via Twitter laten weten dat AZ aan het zoeken is naar extra versterking. De prioriteit ligt voornamelijk bij de flanken waar twee buitenspelers en een rechtsback nodig zijn. Zeer waarschijnlijk wordt er dus gezocht naar een vervanger voor Reijnen die toch lijkt te gaan vertrekken. Daarnaast zal er ook een vervanger nodig zijn voor Beerens en Gudmundsson. Laatstgenoemde vertrekt zeker bij AZ, maar ook Beerens lijkt te verkassen. Kans is groot dat hij volgend seizoen voor Feyenoord speelt.

Overigens moeten we niet verwachten dat Ziyech naar AZ komt. De middenvelder is te duur voor AZ en daarnaast hebben we met Overtoom en Berghuis al spelers die op nummer 10 uit de voeten kunnen.

7 Comments

 1. oldfan

  21 mei 2014 at 12:30

  Je moet Ziyech niet naar AZ willen halen want hij is al een station verder. De tijd van Dirk komt niet meer terug want dan had je een team om hem heen kunnen bouwen. Gezien het gering aantal doelpunten die AZ gescoord heeft hebben we meer behoefte aan scorend vermogen. Ook de verdediging heeft behoefte aan een vent die tegen kan houden inplaats van ze geen strobreedte in de weg te leggen.

  • Maxi

   21 mei 2014 at 12:41

   wat een onzin, je moet die ziyech juist willen halen. zo’n jongen kan AZ ook verder brengen met hem achter johannsson scoort hij er makkelijk 20

 2. harm

  21 mei 2014 at 13:51

  Gary Martin – Akranes vind ik wel leuker voetballer voor AZ een ijslander, 23 jaar supersnel,slim en goed

  https://www.youtube.com/watch?v=GyOr2P05E68

 3. Mike

  21 mei 2014 at 15:41

  Ik heb wat filmpjes van Vanaken gezien en daar ziet het er goed uit. Dan heb ik liever Vanaken dan Ziyech waarom omdat Vanaken meer body heeft en meer op Elm lijkt qua body. Het probleem wat je krijgt als Ziyech komt dan worden er geen kopduels meer gewonnen! Je kan alles zeggen over Elm maar hij is wel de beste kopper van AZ en de 3e van de eredivisie.

  Edit:
  In “Topper voor AZ” heb ik weer een aantal spelers vermeld waarvan ik denk dat ze een aanwinst zouden kunnen zijn voor AZ.

 4. kaazie1987

  21 mei 2014 at 16:01

  ik denk mike te wierik of hans hateboer voor de rechtback positie, guus hupperts snap ik helemaal niets van je heb op rechts steven Berghuis en lewis wat willen ze met hupperts dan?? op links neerzetten daar heeft hij nog nooit gespeeld!? en wie zullen ze voor de linksbuitenpositie halen??? maar wat ik echt niet snap waarom halen ze nou geen nr 10 speler iemand met een steekpass en een goed schot of zien ze haye voor die positie wel zitten?? ik hoop iig op ziyech nog steeds

 5. Gerrit Vooijs

  21 mei 2014 at 18:14

  Stewart bedankt dat je hier hebt meegelezen. Het was natuurlijk een openbaring maar bij navraag bleek Mattias idd niet te kunnen verdedigen.
  Haal nu wel een KEREL voor die rechtsback positie. Zo eentje waarvan je direct denkt daar komt geen mens verticaal langs……… 😉

 6. Silver

  22 mei 2014 at 10:36

  Als Zyech een te dure speler is voor AZ kun je ook eens denken aan Toornstra, die zal volgens mij ook prima passen binnen het elftal !

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *