Overtoom dreigt met vertrek

By
Updated: mei 20, 2014

Overtoom heeft het zwaar bij AZ. De middenvelder werd vorig jaar tijdens de winterstop nog gehaald van Heracles, maar heeft de laatste 6 maanden vooral op de tribune gezeten. Geen ideale situatie voor  de 27-jarige aanvallende middenvelder.

‘Of ik gefopt ben bij AZ? Dat is lastig te zeggen. Het gaat ook om het type spel dat de trainer voor ogen heeft. Dit jaar, onder Advocaat speelden we puur op resultaat. Ons spel bevatte weinig creativiteit en we speelden op de counter. Ik ben een creative speler, dus kwam ik niet in aanmerking voor een basisplaats.’

De middenvelder kijkt het nog even aan, maar mocht hij tijdens de voorbereidingen geen goede indruk krijgen van zijn speelkansen, dan vertrekt hij. ‘Het zou klote zijn als je weet dat je concurrenten je overtreffen, maar daar is volgens mij geen sprake van. Ik wil per se slagen bij AZ, maar als ik in de voorbereidingen geen kansen krijg, wil ik weg.’ Bron foto: AZ.nl

6 Comments

 1. VakZer

  20 mei 2014 at 18:11

  Waarom zouden we Zyech halen als we Overtoom hebben? Wellicht dat hij zich onder Van Basten kan bewijzen.

 2. Evert

  20 mei 2014 at 20:59

  Het zou mooi zijn als hij uit de verf zou komen, eerlijk is eerlijk van alle speelminuten van wat ik van hem heb gezien dat hij meer in de weg liep dan dat het van enige creativiteit betuigt ???? Maar wie weet?

 3. urdal

  20 mei 2014 at 21:42

  dooooeeeeiiiii willy. Moet je eerst eens inzet tonen en werken en niet als een slappe hap over het veld zwalken. Wat ik van je heb gezien is iemand die op het veld staat met een instelling van….het komt wel en vooral rustig aan doen. Elm is misschien minder maar heeft meer inzet en werklust dan jou willy.

  • oma

   21 mei 2014 at 07:36

   laat dat misschien maar weg en maak er maar minder van.

 4. De echte supporter

  20 mei 2014 at 23:22

  Ik zou zeggen geef hem een enkeltje op de trein

 5. oma

  21 mei 2014 at 07:38

  ach hij heeft een fout gemaakt .
  hij had bij Heracles moeten blijven,daar was hij de gevierde jongen,werd op handen gedragen .
  na mijn mening komt hij voor AZ tekort.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *