Viergever over mogelijk vertrek: ‘Er speelt wel wat’

By
Updated: mei 19, 2014

Viergever heeft zijn laatste wedstrijd voor AZ gespeeld. De ervaren mandekker verlengde vorig jaar nog zijn contract zodat AZ in ieder geval nog wat aan hem kon verdienen. De tijd is nu dan ook rijp om te zoeken naar een nieuwe uitdaging.

PSV lijkt de beste papieren te hebben om Viergever aan te trekken. Ze hebben al in het verleden contact gezocht met AZ, maar kwamen toen niet tot een akkoord. De kans dat beide clubs nu wel tot een akkoord komen is een stuk groter. AZ moet Viergever gaan verkopen als ze nog geld aan hem willen verdienen. ‘Mijn persoonlijke doelstelling is om verder te kijken dan AZ. De lat hoger leggen voor jezelf. Ik wil dat graag. Er speelt wel wat. We gaan de komende weken zien of we daar uit gaan komen.’ Bron foto: Voetbalprimeur.nl

7 Comments

 1. de echte supporter

  20 mei 2014 at 07:50

  Ik wens Viergever alle succes toe.Vind het wel jammer dat hij vertrekt, maar snap het wel. Vorig jaar heeft hij nog het contract verlengt. Ik vond en vind dat een mooi gebaar naar de club

 2. Timon

  20 mei 2014 at 07:56

  Stewart,viergever etc etc,opzouten

  • AZ WOMAN

   20 mei 2014 at 08:45

   Timon, hoor jij ook niet in dat rijtje thuis?
   Als AZ iets goed doet hoor ik je niet, maar iedere kans grijp je aan als AZ of iemand met een functie bij AZ een minder resultaat boekt, om je gal te spuwen. Je zal het wel zwaar hebben in het leven.

 3. joost

  20 mei 2014 at 08:49

  Mooi dat we nog iets voor hem kunnwn krijgen. Als hij vorig jaar niet had bijgetekend was hij nu gratis het stadion uitgelopen. Succes!

 4. oma

  20 mei 2014 at 10:09

  Hoedtje is er goed voor.
  op links Haps.

 5. pinkelman

  20 mei 2014 at 11:11

  Dan heeft PSV hier een geweldige verdediger aan die centrumverdedigers als Bruma en Rekik doet verbleken en ook nog eens linksback prima invult.
  Maar alle gekheid op een stokje, tel de talloze fouten eens op die hij in het seizoen heeft gemaakt dan denk ik niet dat ze met Viergever er op vooruit gaan.
  Een heel groot gemis zal het voor AZ niet worden en de concurrent (Psv ook een subopper) wordt er niet sterker op.

 6. Evert

  20 mei 2014 at 20:10

  Of hij nou wel of niet de kwaliteiten heeft maak voor mij niets uit, het feit dat hij vorig jaar heeft bijgetekend siert hem! Als 1 van de weinige toon hij respect en waardering voor de kansen die hem door AZ gebonden zijn. Als aanvoerder zie ik liever iemand die lekker fel op de scheids kan zijn en die een ploeg kan opfokken want dat aspect hem ik van hem te weinig gezien. Verder wens ik Viergever al het beste toe met zijn verdere carrière!!!!

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *