Definitief: Eenhoorn vervangt Gerbrands als Directeur Algemene Zaken

By
Updated: mei 19, 2014

De kogel is door de kerk. AZ heeft bevestigt dat Eenhoor de nieuwe Directeur Algemene Zaken wordt. Hij vervangt Gerbrands die zijn carriere zal voortzetten in Eindhoven. Vanaf 1 oktober zal hij fulltime in dienst komen.

‘Wij zijn ontzettend blij dat we een Directeur Algemene Zaken van het kaliber Robert Eenhoorn hebben kunnen binnenhalen. Voor alle belangrijke functies binnen de organisatie hebben wij profielen klaarliggen. Robert was onze eerste keuze om deze positie over te nemen. Hij heeft een topsportmentaliteit, bewezen over bestuurlijke capaciteiten te beschikken en past bij de kernwaarden van AZ. Met Robert hebben we een waardig opvolger voor Gerbrands gevonden,’ aldus Neelissen.

Robert Eenhoorn is zelf ook verheugd: ‘Dit is voor mij een prachtige uitdaging. Het zal bijzonder worden om in andere tak van sport werkzaam te zijn. AZ is een club die bij mij past, met een goede organisatie, goede supporetrs en een mooi stadion. Het is een club met ambitie. Ik kijk ernaar uit om samen met alle mensen van AZ de groeimogelijkheden die erin zitten, er helemaal uit te halen.’ Bron: AZ.nl

4 Comments

 1. Justin

  19 mei 2014 at 13:55

  Lijkt mij een uitstekende keus.!!!
  Welkom bij de mooiste club van NL Robert.!!

 2. oma

  19 mei 2014 at 16:33

  mooi en hou die Amerikaan onder de duim.

  • AZ4Altijd

   19 mei 2014 at 17:19

   Nee niet onder de duim, wat denk je ervan om die Amerikaan te ontslaan? Das betere optie.

   Ben heel blij met Eenhoorn.

   • I.pjotr3

    19 mei 2014 at 20:38

    Die Amerikaan heeft zijn doelstellingen niet gehaald, hij moet zijn conclusie trekken, doeiiiiiii

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *