Van Basten wil Martin Haar behouden

By
Updated: mei 19, 2014

Stewart wilde Martin Haar een rol aanbieden achter de schermen, maar daar lijkt met de komst van Marco van Basten toch verandering in te komen. De kersverse coach heeft zich in een gesprek met het management van AZ hard gemaakt voor het aanblijven van de ervaren assistent. Of dat als assistent-manager is, is nog onduidelijk. Dat zou namelijk betekenen dat AZ met drie assistent-managers gaat werken.

5 Comments

 1. Mozes

  19 mei 2014 at 17:28

  Waar komt dit bericht vandaan? Zou zeer verstandig zijn van Van Basten om Dennis Haar te vervangen met Martin Haar. Een man met zoveel ervaring die gewerkt heeft met Adriaanse, van Gaal, Verbeek, Koeman en Advocaat moet je altijd zien te behouden.

  Dennis Haar heeft niks bewezen, heeft geen ervaring als trainer en heeft zelf nooit tegen een bal getrapt.

  Martin Haar moet altijd op de bank blijven zolang deze man gezond is en fit genoeg is om deze jongens bij te houden. Ik denk dat hij het kan

  • Mike

   19 mei 2014 at 18:57

   Helemaal mee eens. Martin moet gewoon blijven ten alle tijden.

 2. Gerrit Vooijs

  19 mei 2014 at 22:28

  Kijk, vader verdringt de zoon 😉

  • I.pjotr3

   19 mei 2014 at 22:41

   Terecht, Dennis heeft n papiertje, maar met jong AZ afgelopen 2 seizoenen NIETS GEPRESTEERD, laat staan een behoorlijke staat van dienst op eredivisie niveau behaald!

 3. AZ WOMAN

  20 mei 2014 at 08:39

  Martin Haar is door zijn leeftijd en ervaring vele malen nuttiger als zijn zoon Dennis Schaamhaar. Gezien zijn resultaten met het tweede van AZ, mag hij zich schamen.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *