Koeman zeer te spreken over nieuwe aanwinst Rasmus Elm

By
Updated: september 21, 2009
Koeman zeer te spreken over nieuwe aanwinst Rasmus Elm

Koeman is zeer te spreken over Rasmus Elm de nieuwe aanwinst van AZ. De middenvelder kwam afgelopen transferperiode over van Kalmar FF. Ondanks de interesse van Europese topclubs koos de jonge speler toch voor AZ.

Over Rasmus Elm, die tegen NEC zijn tweede optreden maakte in de hoofdmacht van AZ, is Koeman zeer te spreken. “Het is een speler met een goed overzicht, een fantastische trap en weinig balverlies. Bovendien denkt hij snel vooruit, net als Demy de Zeeuw deed. Goede voetballers doorzien het spelletje en hoeven alleen aan details te wennen. Ik verwacht bij hem dan ook geen aanpassingsproblemen.”

Volg AZ Nieuwslog op

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>