Jong Ajax met Pantelic en Oleguer tegen AZ

By
Updated: september 21, 2009
Jong Ajax met Pantelic en Oleguer tegen AZ

Jong Ajax krijgt dinsdagavond de nodige hulp van het eerste elftal in de bekerwedstrijd tegen AZ. Volgens het ANP zullen Marko Pantelic, Oleguer, Rasmus Lindgren en Kenneth Vermeer met de beloften meespelen. Het viertal speelde maandag mee tijdens het afsluitende partijspelletje op de training van Jong Ajax.

Beloftenteams mogen tijdens wedstrijden van het nationale bekertoernooi gebruik maken van vier dispensatiespelers die ouder zijn dan 23 jaar. De bewuste spelers mogen tijdens dezelfde ronde van beker niet meer voor de hoofdmacht van hun club uitkomen. Het eerste elftal van Ajax speelt donderdag tegen AGOVV.

Omdat Pantelic, Oleguer, Lindgren en Vermeer donderdag waarschijnlijk toch geen speeltijd zouden krijgen, doen zij dinsdag mee tegen AZ.

Volg AZ Nieuwslog op

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *