AZ mogelijk zonder zieke Elm tegen Groningen

By
Updated: mei 18, 2014

Het is uiterst twijfelachtig of Viktor Elm vandaag mee kan doen in de return van de play-off finale om Europees voetbal tussen AZ en FC Groningen. De Zweedse middenvelder miste gisteren de laatste training. Hij voelde zich hondsberoerd en had vooral last van zijn oren. Elm stapte nog wel in de bus, die AZ naar Oranjewoud bracht, waar werd overnacht door de ploeg.

AZ-trainer Dick Advocaat besloot na conclaaf met Roy Beerens dat de aanvaller definitief niet in de wedstrijdselectie werd opgenomen voor het duel met FC Groningen. “We hadden nog wel risico willen nemen, maar dan moet je wel vrij zijn in je hoofd. Dat ben ik niet”, zei Beerens. Het eerste duel tussen FC Groningen en AZ eindigde in 0-0. Bron: Telegraaf.nl

19 Comments

 1. Evert

  18 mei 2014 at 15:08

  Wat een verschrikkelijke clubliefde toch hebben onze spelers, ” niet vrij in het hoofd ” tja hij zit waarschijnlijk al met zijn hoofd bij een andere club. En VIKTOR een nuttige kracht maar wij kunnen ook zonder. Ik hoop dat onze aanvallers hun vizier op scherp hebben, alleen dan maak ik mij geen zorgen. Ik hoop op Europa allen het voetbal dan hè !!!!!

  • Jeroen

   18 mei 2014 at 15:17

   Inderdaad belachelijk dat je ‘niet vrij in het hoofd’ als reden opgeeft. Mag hopen dat hij geen salaris krijgt deze week?!?!?!?! Ik zal ook eens tegen mijn baas zeggen, sorry man, maar ik kan niet werken vandaag omdat ik niet vrij in mijn hoofd ben……

 2. woonwagenpower

  18 mei 2014 at 15:47

  Ja ja , waar zit stoffel met zijn gedachten?

 3. Evert

  18 mei 2014 at 17:27

  Volgens mij zijn ze allemaal ziek, wat een kutinstelling 2-0 mijn god wat is AZ afgezakt zeg…………….

 4. Evert

  18 mei 2014 at 17:45

  Tjonge tjonge wat word AZ kinderlijk eenvoudig weggespeeld, ze staan in het veld of ze tegen een amateurclub staan te spelen zucht. Hoop dat van Basten het pulp er direct uittrapt!!!! Dan maar met jong talent, als we dan toch moeten verliezen liever met jong talent dat gesapigde voetballers als deze drek……..

 5. brandon

  18 mei 2014 at 17:48

  Liever dat die Esteban ziek was geweest.

 6. Ruud

  18 mei 2014 at 17:56

  1 wedstrijd teveel! De vakantie was al begonnen bij de heren if ze zijn geschrokken van san Marco.

 7. Evert

  18 mei 2014 at 18:03

  Ik ben boos, teleurgesteld en ontgoocheld en wil niets liever dan de technische staf en het bestuur bedanken voor deze wereldprestatie van formaat, zoals ik al eerder heb gezegd zit AZ in een neerwaardse spiraal, geloof me het word nog erger………….. Ik heb geen vertrouwen in het bestuur van AZ dat dit nog goed komt. Van Basten zal bedrogen uitkomen dat hij voor AZ heeft gekozen en zal voortijdig met een breuk de club verlaten……..

 8. Ruud

  18 mei 2014 at 18:06

  AZ doe aub iets aan de spits positie want de voorhoede rammelt aan alle kanten!

 9. Silver

  18 mei 2014 at 18:36

  Wat een dramatische wedstrijd, constant achterin met de bal breien, totaal niet de wil hebben om te winnen. Waarom niet aanvallender gespeeld, via de zijkanten veel meer opkomen, tijdens deze wedstrijd heb ik op het einde maar een enkele voorzet gezien die dan gemist werd.
  Marco heeft genoeg te doen om het elftal naar zijn hand te zetten, hopelijk krijgt hij van AZ een ruimte om de nodige spelers aan te trekken. (oa Hupperts)

  • oma

   18 mei 2014 at 18:45

   laat AZ eerst maar een goeie keeper aanschaffen in plaats van Huppers.
   en kom nu niet met het kut smoesje de keeperstrainer is niet goed,die stond niet in het doel vanmiddag.
   2 van de 3 doelpunten waren van die kneus zijn schuld.

   Poulsen kan ook metten vertrekken is ook een miskoop gebleken.
   ze kunnen mooi een aanbieding maken bij AZ Poulsen,Elm en Esteban,drie halen twee betalen.

   • oma

    18 mei 2014 at 18:50

    vergeet ik nog tezeggen pretige vankantie,volgend seizoen nieuwe kansen nieuw geluk.

    • Gerrit Vooijs

     18 mei 2014 at 18:56

     Hetzelfde oma 😉

 10. Mozes

  18 mei 2014 at 18:39

  Wees blij joh. Nu kunnen de mannen eindelijk lang op vakantie en hebben ze volgend jaar geen smoes om niet in de top 5 te spelen. Van Basten heeft dit ook gezien dus versterkingen zullen nu wel extra snel komen. Volgend seizoen uitgerust en versterkt An de competitie beginnen en dan knallen.

  Dan maar volgend jaar geen 2 miljoen extra.

 11. Gerrit Vooijs

  18 mei 2014 at 18:55

  Een mooi seizoen wordt zuur afgesloten en dat is jammer.
  Maar goed, Van Basten kan AZ nu in alle rust naar zijn hand zetten.
  Gudmundsson, Beerens, Viergever, Esteban ( hopelijk ), Reijnen zullen waarschijnlijk vertrekken.

  AZ heeft dus zeker een nieuwe keeper en een linkerspits nodig en graag een andere rechtsback aub . Please ?

  • De echte supporter

   18 mei 2014 at 19:55

   Gerrit al die spelers gingen niet tot het gaattje, omdat zonder blessure eindigen belangrijker is dan az europees voetbal te geven. Ze zijn daar volgend jaar niet meer. Dus totaal geen belamg en dan doemje dit….. Cudelj die speelde wel goed. Die advocaat heeft niets maar ook niets gepresteerd. Ik zeg niet dat verbeek het beter had gedaan, dan had ortiz nog op de bank gezeten…maar of hij de verlosser was.. Het is duidelijk denk ik

 12. I.pjotr3

  18 mei 2014 at 19:30

  Doelstellingen niet gehaald
  Dag Stewart….trek je conclusies

  In 2008 ook Europees niet geplaatst, waarna in 2009 het kampioenschap werd binnen gehengeld………hoopvol 2015. 🙂

 13. oldfan

  18 mei 2014 at 19:34

  Wat een vervelend gevoel hebben ze ons gegeven. Er zijn diversen die flink door de mand zijn gevallen. Wat een slappe hap. Echt als we nagaan dat we een kwalitatief veel beter team hebben als die klote Groningeners. desondanks laten we ons kinderlijk eenvoudig weg zetten ddor een blunderende keeper en een waardeloze verdediging. Bahh. Nu is het moment aangebroken om er meer jeugd in te brengen en een aantal zeer goede aankopen te doen om zodoende eindelijk eens naar behoren te presteren en het publiek weer aan je te binden. zo als het nu gaat loopt iedereen weg na dit gepruts.

 14. I.pjotr3

  18 mei 2014 at 23:03

  Wat hebben we hem vandaag gemist!!!

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *