AZ blundert met ‘geheim’ overleg Van Basten

By
Updated: mei 18, 2014

Marco van Basten gaat komend seizoen aan de slag als hoofdtrainer van AZ, maar voor de Alkmaarders is het huidige seizoen nog niet afgelopen. Zondag speelt AZ tegen FC Groningen voor een plek in de Europa League en daardoor werkte AZ zaterdagavond nog een laatste training af. Op datzelfde moment had de clubleiding een geheim topoverleg met Van Basten, zo meldt De Telegraaf.

De clubleiding van AZ was niet op de hoogte van het late trainingstijdstip van de eerste selectie. Dat topcommissaris Rene Neelissen en technisch directeur Earnest Stewart om tafel zaten met Van Basten was bij de selectie en de technische staf van AZ het gesprek van de dag. Huidig trainer Dick Advocaat was uiteraard ook niet te spreken over de gebeurtenissen.

Wat het voor Advocaat extra vervelend maakte, is dat de parkeerplek voor de hoofdtrainer van AZ bezet was door een grote Audi. Van Basten had zijn bolide alvast op zijn toekomstige plek gezet, in de veronderstelling dat Advocaat niet op zou komen dagen. Toen dag wel het geval was, besloot Van Basten eieren voor zijn geld te kiezen door zijn auto snel ergens anders te parkeren. Bron: Voetbalzone.nl

6 Comments

 1. Jeroen

  18 mei 2014 at 14:57

  Dit is natuurlijk verre van handig. Vooral omdat Advocaat en zijn team zich optimaal moeten kunnen voorbereiden. Of zal Stewart nog even een statement willen maken?

 2. Evert

  18 mei 2014 at 15:01

  Nou nou, wat een verhaal zeg, lijkt mij niets bijzonder dat van Basten een topoverleg heeft ?? Dat doen ze toch niet midden op het veld!? Een bla bla bla verhaal.

 3. woonwagenpower

  18 mei 2014 at 15:46

  Gewoon de Telegraaf, een echte 020 krant die dit bekend maakt als het om het kleine broertje uit de provincie gaat.

 4. oma

  18 mei 2014 at 18:36

  ik dacht dat het allang bekent was dat van Basten trainer wordt volgend seizoen.
  wat is het punt dan.
  gelul

  • woonwagenpower

   19 mei 2014 at 08:12

   Helemaal waar, Oma ik wens U alvast een hele mooie zomer toe en hopen op een mooi WK.

 5. oldfan

  18 mei 2014 at 19:28

  Wat een gelul net of een aaantal klootzakken het nodig hebben om dat verhaal belangrijk te maken. Toevallig een aantal vervelende toevallige situaties. Goed dat er overleg is om goed te starten en een beter seizoen te maken als nu.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *