El Hamdaoui onzeker voor bekerduel tegen Jong Ajax

By
Updated: september 21, 2009
El Hamdaoui onzeker voor bekerduel tegen Jong Ajax

Het is nog onzeker of trainer Ronald Koeman komende dinsdagavond kan beschikken over El Hamdaoui in de bekerwedstrijd tegen Jong Ajax. De spits van AZ kreeg afgelopen zaterdagavond een klap in zijn nek en daar ondervindt hij tot op heden nog steeds last van.

De spits was dan ook niet aanwezig tijdens de maandagochtend training. Naast El Hamdaoui waren Wernbloom en Nick van der Velden ook afwezig. Zij zullen vanavond in ieder geval speelminuten maken bij Jong AZ.

Volg AZ Nieuwslog op

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>