AZ en Groningen in evenwicht: 0-0

By
Updated: mei 15, 2014

Later meer

13 Comments

 1. Timon

  15 mei 2014 at 23:33

  Wat een zaadwedstrijd! Dacht naar degradatiewedstrijd zat te kijken? Weer de dodelijk saaie tactiek,van die bitterbal. Zo bang voor de “” levensgevaarlijke ” omschakeling van Groningen……..Schei toch uit .,matig aanvallend elftal. Die Gud. Nog Wat toonde weer eens duidellijk aan niet mee te kunnen,Ortiz: een tempo,echt zwaar overschat,lozen.Hoop werk voor van Basten.

 2. Joost

  15 mei 2014 at 23:52

  Timon, weer bedankt voor de opbouwende kritiek. Daar komen we verder mee. Ik vond het allemaal wel meevallen. Was niet heel goed, maar degelijk. Ik vond Mathias aanvallend goed spelen. Verdedigend laat hij gaten vallen, maar zijn dreiging naar voren vergoedde dit vandaag geheel.

  • Gerrit Vooijs

   16 mei 2014 at 00:05

   AZ speelde feitelijk 3-5-2 want Johansson was achterin opnieuw van weingwaarde. Dat blijft gevaarlijk. Die kans van Kostic op Esteban was zo’n voorbeeld. Die voorzet van Kostic waar Esteban een hand tussen kreeg voor Chery ook.
   Maar goed aanvallend is hij van waarde dusssss moeten we hopen dat Kostic zijn kansen blijft verkwisten 😉

 3. Hatze Flats

  16 mei 2014 at 00:00

  AZ heeft in ieder geval geen tegendoelpunt geincasseerd. Hadden soms wat pech met de afronding. Maar als AZ er zondag weer ‘staat’ in de Euroborg zijn ze echt niet kansloos. Bij 1-1 gaan we door… dus gaan het zondag misschien meemaken. Tip voor Dick voor a.s. zondag; Reijnen op de rechtsbackplaats en Beerens ipv Gudmundsson.

 4. Gerrit Vooijs

  16 mei 2014 at 00:10

  Reijnen schakelde in de competitiewedstrijd Kostic volledig uit. Reijnen heeft kopkracht bij corners. Berghuis heeft een klik met Reijnen en niet met Mattias. Drie goede argumenten om in de wedstrijd van het jaar te kiezen voor Reijnen ipv Mattias.

 5. Vak J

  16 mei 2014 at 00:16

  Gewoon een goed gepositioneerd Groningen. We hadden nog twee uur kunnen voetballen maar we kwamen er niet door. Dan maar gewoon in groningen winnen of 1-1

 6. Gerrit Vooijs

  16 mei 2014 at 00:19

  AZ is licht in het voordeel: AZ heeft genoeg aan elk gelijkspel van 1-1 of hoger en winst.
  Grun alleen aan winst. 45-55 % zou ik zeggen.

 7. paddyk

  16 mei 2014 at 00:47

  AZ zal toch een tempo hoger moeten voetballen en voor de winst gaan. Zat geen tempo in vanavond. Misschien wat meer beweging bij de middenvelders? Eens een keer een actie voor het doel proberen te maken ipv van dit gebrei . Zo komen ze er nooit door.

 8. De Zuid Amerikaanse AZ fan a.k.a. KeesK

  16 mei 2014 at 03:34

  Eén ding! Als er na 120 minuten nog steeds de brilstand staat in Groningen dan geen, ik herhaal géén, Aron Johannsson achter die bal op de strafschopstip alsjeblieft! Dankjewel. Heeft genoeg gemist vanaf die positie voor dit seizoen en ’t volgende ook.

 9. I.pjotr3

  16 mei 2014 at 20:15

  0-2 klaar

 10. NHN

  16 mei 2014 at 22:06

  Teleurstellende uitslag. Daar in de Euroborg kan het spoken. Maar het is nog niet over.
  Ik hoop dat dat bij iedereen van AZ is doorgedrongen.

  • Gerrit Vooijs

   17 mei 2014 at 00:29

   Groningen boekt zijn goede resultaten puur op de counter.
   Advocaat had zijn lessen getrokken uit de afgelopen zegereeks van Groningen en liet AZ behoudend spelen om de counter er uit te halen.

   Zondag gaat AZ minstens zo behoudend spelen en dan heeft Groningen niet de spelers om dit open te breken.
   Ik verwacht 0-1 of 1-1.
   AZ gaat Europa in 🙂

   • De echte supporter

    17 mei 2014 at 12:23

    Ik hoop het. We moeten wel onze kanse beter afronden.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *