Esteban legt ruzie bij en wil naar WK

By
Updated: mei 14, 2014

Hij had bedankt voor de nationale ploeg van Costa Rica en herhaaldelijk zijn aversie jegens bondscoach Jorge Luis Pinto uitgesproken. Maar Esteban Alvarado is toch opgenomen in de voorselectie voor het WK van komende maand in Brazilië.

In De Telegraaf legt de doelman van AZ de situatie uit, waarom hij zich toch weer beschikbaar heeft gesteld. “Hij is naar Nederland gekomen en we hebben elkaar onze excuses aangeboden. De problemen zijn opgelost. In het verleden heb ik inderdaad gezegd dat ik niet mee zou gaan, maar toen was er ook geen enkel perspectief.”

“Nu ga ik graag mee”, aldus Esteban. “Onze ruzie liep uit op een persoonlijk gevecht, waar het feitelijk slechts een probleem was. We hebben het besproken en de coach zei: ‘het beste is het te vergeten. Laten we een nieuwe start maken’. Nu zijn we vrienden. Ik zei hem: ‘Als je het WK wilt winnen, moet je mij meenemen’.”

Esteban is één van de vier voorlopig opgeroepen doelmannen. “Ze zijn alle drie erg goed. Als het dit WK niet lukt, dan ga ik voor het volgende WK.” Met AZ strijdt Esteban eerst nog voor het laatste ticket voor de Europa League. In de play-offs moet daarvoor FC Groningen worden verslagen. Bron: Elfvoetbal.nl

4 Comments

 1. Timon

  14 mei 2014 at 17:17

  Nou maar hopen dat hij keept daar en iemand erin trapt.Zijn wij deze onruststoker hopelijk ook kwijt.

  • Keps

   15 mei 2014 at 16:49

   Timon,

   Kraam niet zulke onzin. Esteban heeft vaak genoeg punten voor AZ gepakt en is regelmatig beslissend geweest. Je zal hem volgend jaar nog gaan missen.

   Forza Esteban!

 2. harm

  15 mei 2014 at 15:50

  Timon, ik heb echt niks tegen Esteban, hij doet ook zijn best, soms onhandig maar als hij zijn werk goed doet hoor je ons niet :s

 3. Timon

  15 mei 2014 at 18:52

  Dus zonder deze ongeremde projectiel had AZ nog minder punten gehaald? Wordt het helemaal een triest verhaal! Scoort die Bitterbal nog slechter! Maar ik had het tegen Feyenoord flink koud in vakkie x,ik zit te dubben wat ik vanavond aan moet! Ben bang dat ik het van AZ niet warm ga krijgen. Volgend jaar maar aan de lange zijde,mogelijk wat aangenamer en hopelijk daar ook niet van die sukkels die gaan roepen: Koeman heeft een varkenskop etc etc ,. Dat NIEMAND hier daar openlijk afstand van neemt,beschaamt mij!

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *