Overtoom niet mee naar het WK

By
Updated: mei 12, 2014

Overtoom had, ondanks dat hij niet speelde, de hoop om alsnog mee te gaan naar het WK. Hij zou namelijk de enige aanvallende middenvelder zijn met ervaring. Toch is hij door de bondscoach niet opgenomen en zal hij het WK moeten missen.

De 27-jarige middenvelder zat bijna het gehele seizoen op de tribune, al kreeg hij de laatste weken weer wat speeltijd, maar dat kwam voornamelijk door veel geblesseerde spelers. Bron foto: FCUpdate.nl

2 Comments

 1. De Zuid Amerikaanse AZ fan a.k.a. KeesK

  12 mei 2014 at 22:57

  Helaas hij is geen Roger Milla. Instant fan van die speler op het WK van 1990 en de rest van het Kameroense elftal.

 2. oma

  13 mei 2014 at 07:56

  jongen je heb een verkeerde keus gemaakt om naar AZ tegaan.
  was lekker bij Heracles gebleven.
  daar was je de gevierde man en had je wel je uitnodiging gehad.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>