Pocognoli: ‘We zijn geconcentreerd voor morgen’

By
Updated: september 15, 2009
Pocognoli: 'We zijn gecontreerd voor morgen'

Pocognoli was de afgelopen drie weken afwezig vanwege een blessure, maar dinsdagavond kon de de verdediger mee trainen met de selectie. Na afloop keek hij dan ook tevreden terug: ‘We zijn geconcentreerd voor morgen’.

“De wedstrijd tegen Olympiakos wordt een belangrijk moment voor elk van onze spelers”, wist de Belg. “We zijn daarom geconcentreerd; het gaat goed. Door de reis zijn we wel een beetje vermoeid. Ook is het een aardig warm, maar aan die omstandigheden moeten we ons aanpassen. Dat is geen probleem.”

Over zijn speelkansen tegen Olympiakos is Pocognoli hoopvol: “Na drie weken blessureleed wacht ik op een nieuwe kans. Wellicht komt die morgen, misschien de volgende keer. Als ik morgen moet spelen, dan ben ik fit.”

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>