Koeman: ‘We zijn niet bang’

By
Updated: september 15, 2009
Koeman: 'We zijn niet bang'

Ronald Koeman en aanvoerder Stijn Schaars blikten dinsdagavond tijdens een persconferentie vooruit op het Champions League-duel van woensdag met Olympiakos Piraeus. Schaars: “We hebben er veel zin in, het kan een boeiend duel worden.”

“We bereiden ons voor op een moeilijke wedstrijd, maar zijn niet bang”, reageerde Koeman op de vraag of hij een heksenketel verwacht. ”We moeten als ploeg een heel hoog niveau halen om hier te winnen. Maar als we het tactisch goed neerzetten, is ieder resultaat mogelijk, tegen wie dan ook. Daar moet je als ploeg in geloven”

“Het elftal waarmee ik wil gaan spelen zit wel in mijn hoofd, maar ik wil naar buiten toe nog niet al te veel duidelijkheid verschaffen”, vervolgde Koeman. “Onze speelstijl zal niet veel verschillen met de manier waarop we in de Eredivisie spelen. We zullen alleen wat behoudender spelen omdat dat vereist is op dit niveau.”

Schaars gaf aan een gezonde spanning te voelen voor het eerste Champions Leuague-duel in zijn carrière. “Maar dat hoort erbij, dit is namelijk een nieuw podium. Spelen in de Champions League was een van de redenen om mijn contract bij AZ te verlengen. We hebben er met z’n allen veel zin in, het kan een boeiend duel worden.” En over het fanatieke thuispubliek van de Grieken: “Dat weten we, maar ik heb geen vrees dat dat ons gaat tegenwerken.” Bron: AZ.nl

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *