Heijblok uit voorzorg naar Griekenland door blessure Didulica

By
Updated: september 15, 2009
Heijblok uit voorzorg naar Griekenland door blessure Didulica

Erik Heijblok vliegt alsnog naar Griekenland. De derde doelman van AZ hoefde niet mee te reizen met de selectie voor het treffen met Olympiakos Piraeus, maar wordt nu alsnog bij de groep gehaald. De clubleiding heeft hiertoe besloten omdat reservekeeper Joey Didulica tijdens de training geblesseerd is geraakt aan zijn hoofd.

De goalie kreeg een bal hard tegen zijn hoofd aangeschoten en bleef tien minuten groggy achter het doel zitten. De club wil geen enkele risico met hem nemen en heeft besloten dat Heijblok alsnog naar Griekenland moet komen, zo meldt het ANP. Het is nog niet bekend of Heijblok ook daadwerkelijk op de bank zal plaatsnemen.

Het is niet voor het eerst dat Didulica geblesseerd raakt aan zijn hoofd. In de competitiewedstrijd tegen Ajax vorig seizoen kreeg de Australiër een schop tegen zijn hoofd van Luis Suarez en moest met de ambulance naar het ziekenhuis. Enkele jaren daarvoor liep Didulica ook al ernstig hoofdletsel op nadat hij een schot van PSV’er Jason Culina op zijn hoofd had gekregen. Hij kon daardoor bijna twee jaar niet voetballen.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *