El Hamdaoui op tijd fit voor duel tegen Olympiakos

By
Updated: september 15, 2009
El Hamdaoui op tijd fit voor duel tegen Olympiakos

Trainer Ronald Koeman van AZ kan in de eerste groepswedstrijd van de Champions League tegen Olympiakos Piraeus beschikken over Mounir El Hamdaoui. De Marokkaanse topschutter van de landskampioen ontbrak afgelopen zaterdag in de verloren competitiewedstrijd tegen ADO Den Haag (2-1) vanwege ziekte.

El Hamdaoui is inmiddels weer beter en reisde dinsdag met de rest van de selectie af naar Griekenland. Ook de knieklachten waarmee de spits al enkele weken kampt, zullen hem niet verhinderen woensdag in actie te kunnen komen bij het debuut van AZ in het belangrijkste Europese bekertoernooi.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *