Update: ‘Olympiakos zonder coach tegen AZ’

By
Updated: september 15, 2009
'Coach Olympiakos neemt na duel met AZ ontslag door slechte resultaten'

Een dag voor het Champions League-duel met AZ heeft de hoofdcoach van Olympiakos Piraeus zijn ontslag aangeboden. Temuri Ketsbaia is pas sinds het begin van het huidige seizoen in dienst bij de Griekse topclub, maar ligt na een paar slechte resultaten nu al dusdanig onder vuur dat hij zijn functie als hoofdtrainer wil neerleggen.

Update 12:00

Olympiakos Piraeus zit een dag voor de Champions League-wedstrijd tegen AZ zonder trainer. Temuri Ketsbaia en de Griekse kampioen zijn dinsdag uit elkaar gegaan. Dat meldt Olympiakos op de website. De technische leiding wordt nu overgenomen door Bozidar Bandovic en assistent Andreas Niniadis.

Update 13:00

Hij schijnt al een tijd onder druk te staan bij Olympiakos, omdat ze zijn denkwijze over voetbal niet zijn gewend”, reageerde Ronald Koeman op het plotselinge vertrek van Temuri Ketsbaia bij Olympiakos Piraeus, morgen de eerste opponent van AZ in de groepsfase van de Champions League. Of de hoofdcoach is ontslagen of zelf is opgestapt, is nog niet bekend.

Dat het uitgerekend nu tot een breuk komt tussen de Griekse kampioen en de Ketsbaia komt Koeman niet goed uit. “Het publiek zal zich waarschijnlijk tegen de ploeg keren, waardoor er een vervelende sfeer zal ontstaan tijdens de wedstrijd.”

De 41-jarige Georgiër en vriend van Shota Arveladze trok zijn conclusies na een 5-0 nederlaag in een oefenwedstrijd tegen Ergotelis en een doelpuntloos gelijkspel in de competitiewedstrijd tegen promovendus Kavala FC. Ketsbaia heeft nog wel aangeboden om aan te blijven tot en met het thuisduel met AZ. Bron: Voetbalzone.nl

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>