Koeman wil dat zijn selectie geniet van CL avontuur

By
Updated: september 15, 2009
Koeman wil dat zijn selectie geniet van CL avontuur

AZ-trainer Ronald Koeman neemt het liefst zoveel mogelijk spelers mee naar Griekenland, waar woensdag de Champions League-confrontatie met Olympiakos Piraeus op de rol staat. Hij wil dat zijn selectie geniet van het avontuur.

“Het is iets waar we allemaal naar uitkijken”, gaf de oefenmeester te kennen aan de Telegraaf. “Daarom neem ik meer spelers mee dan gebruikelijk. Hier moeten we ook van genieten”, beargumenteerde de coach van de Alkmaarders.

Aanwinst Ponus Wernbloom zal niet in actie komen in Griekenland. Hij is bijna wedstrijdfit en hoopt dit weekeinde tegen NEC Nijmegen weer in actie te komen. Een andere Zweedse aankoop, Rasmus Elm, gaat naar zijn vaderland om zijn papierwinkel rond te maken.

Milano Koenders heeft geen zicht meer op een plek in het eerste en zal derhalve ook thuisblijven. Koeman over de oud-speler van ajax, RKC Waalwijk en NEC Nijmegen: “Hij is vanaf het begin al niet in beeld en zit ook niet bij de A-selectie.”

Vermoedelijk zal Koeman tegen Olympiakos aantreden met Mounir El Hamdaoui en Hector Moreno. Linksachter Sebastien Pocognoli wordt ook aan de aftrap verwacht woensdagavond. Bron: Voetbalprimeur.nl

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *