Koeman: ‘Hier kan je niet tegenop werken’

By
Updated: september 13, 2009
Koeman: 'Hier kan je niet tegenop werken'

Koeman was teleurgesteld na de verloren wedstrijd tegen ADO Den Haag. Na drie minuten kwam AZ al op achterstand door een verdedigingsfout. “Daar kan je niet tegenop werken. Poulsen zat te slapen en dan wordt de wedstrijd moeilijker.”

“We hebben niet eens slecht gespeeld en dat is het ergste. De goals van ADO zeggen voldoende. Het zijn individuele fouten en daar kan je niet tegenop werken. We hadden in de eerste helft een goal moeten maken, maar we waren te slordig in de afronding.”

De topscorer Mounir El Hamdaoui van AZ was ziek en kon dan ook niet opgesteld worden. Toch had Koeman niet het idee dat hij erg werd gemist. “Mounir is een fantastische speler, maar Lens speelde ook erg goed. Het mag niet daarvan afhangen.”

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *