Rosheuvel gaat voor kans bij AZ

By
Updated: april 24, 2014

Mikhail Rosheuvel keert komende zomer terug naar AZ en hoopt op meer speelminuten onder Van Basten. Bij Heracles heeft hij veel geleerd en hoopt bij AZ de volgende stap te maken.

‘Ik ga er vanuit dat ik bij AZ mijn kans krijg. Ik heb nog een contract voor twee jaar in Alkmaar en ben in Almelo een betere speler geworden. In sommige opzichten, zoals het maken van doelpunten, had ik het beter kunnen doen. Over het algemeen kan ik terugkijken op een goed jaar waarin ik veel heb geleerd,’ aldus Rosheuvel.

De snelle buitenspeler hoopt zich onder Van Basten nog meer te ontwikkelen. ‘Onder hem werken lijkt me heel mooi. Van spelers die weleens met hem gewerkt hebben, heb ik eigenlijk alleen maar goede dingen gehoord. Hij is een hele grote speler geweest en ik denk dat hij zijn ervaringen kan overbrengen als trainer.’ Bron foto: Soccernews.nl

9 Comments

 1. woonwagenpower

  24 april 2014 at 15:24

  Dat vind ik een gezonde instelling van Rosheuvel. Hij durft de concurrentie/strijd aan te gaan, dat zegt ook wat over zijn mentaliteit.

 2. gerard

  24 april 2014 at 17:40

  Ik heb de snelheid van Rosheuvel nog nooit gezien.
  Sorry, komt zwaar te kort en als er al kritiek op spelers als Beerens is dan moet je helemaal niet met Rosheuvel aan komen zetten.Die mag de veters van Beerens nog niet eens strikken.

  • I.pjotr3

   24 april 2014 at 19:43

   Als je het zo gaat vergelijken kan ik je nog 10 jeugdspelers noemen.
   Geen van de jeugdspelers kunnen tippen aan de ervaring van de basis elf, en afgelopen jaar hebben ze in jong AZ niet laten zien dat we in AZ 1 niet meer om hun heen kunt.
   Ik ben voor inpassen van jeugd , met vallen en opstaan, en dat moet groeien. (Berghuis begint ook langzaam te groeien)

   • Mozes

    24 april 2014 at 20:23

    Er lopen bij jong AZ aantal grote talenten maar als je voorin Babelj hebt lopen…..tsjah dan kan je sowieso geen indruk maken. Die vent kan niet scoren en dat is best kut voor een spits.

    Je kan moeilijk zeggen dat Haye, Hoedt en van Overeem geen grote talenten zijn. Daar vlak achter zitten jongens als Dos Santos en Helmer.

    Rosheuvel verdient zeker een kans bij AZ. Die jongen heeft snelheid en een prima pass.

  • oma

   26 april 2014 at 07:43

   dan zou ik eens een bril gaan aanschaffen.

   deze jongen is wel zeker snel,kan een man voorbij en heeft het vermogen een bal loepzuiver en opmaat op je hoofd neerleggen.
   ik wil Beerens echt niet afzeiken maar dat heb ik hem nog nooit zien doen.

 3. Gerrit Vooijs

  24 april 2014 at 21:02

  Ik heb Rosheuvel dit seizoen vaker gezien. Wat opvalt is dat hij naast snelheid een perfecte voorzet kan geven vanuit de loop en dat is moeilijk te verdedigen.
  Dus AZ doet er verstandig aan hem die kansen te geven. Is een heel andere speler als Berghuis die a la Robben Nasr binnen trekt om een actie te gaan maken.

  Berghuis kan geen heel seizoen hele wedstrijden spelen dus Rosheuvel zal een prima breekijzer in het laatste half uur zijn.

 4. NHN

  24 april 2014 at 21:21

  Volgens mij doet Rosheuvel het best wel aardig bij Heracles. Ik hoop dat er eens is wat goeds groeit uit zo’n uitleen-constructie. Van mij mag het Rosheuvel maar wezen.

 5. paddyk

  25 april 2014 at 08:49

  Maar eerst zal hij as weekend er 3 in moeten leggen tegen Ajax. Ik zeg winnen Heralcles.

  • NHN

   25 april 2014 at 10:50

   Mijn idee, dan kan hij niet meer kapot!

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *