Transfer Ziyech naar AZ nog niet aan de orde

By
Updated: april 23, 2014

Hakim Ziyech wordt in verband gebracht met een overgang naar AZ. Dat heeft alles te maken met de toekomst van Marco van Basten, die momenteel zijn trainer is bij sc Heerenveen. Met ingang van komend seizoen is Van Basten werkzaam bij AZ. Volgens technisch directeur Earnest Stewart van de Alkmaarders is het te vroeg om te praten van een transfer.

“Een transfer is momenteel niet aan de orde”, laat Stewart weten aan Voetbal International. De 21-jarige middenvelder weigert zijn contract te verlengen in Friesland, al heeft sc Heerenveen wel de optie in zijn contract gelicht. Ziyech ligt nu vast tot medio 2015, maar daardoor is het voor de Friezen wel noodzakelijk om in de zomer zaken te doen. Bron: Voetbalzone.nl, bron foto: Goal.com

10 Comments

 1. Jeroen

  23 april 2014 at 19:44

  Als ze dit zeggen, dan zit er echt wel een transfer aan te komen. Ben benieuwd. Je leest nu op Internet dat AZ niet echt een stap hoger is voor Ziyech, maar daar ben ik het niet mee eens. Wij hebben over de laatste tien jaar veel meer gepresteerd. Daarnaast kunnen wij een dergelijke speler ook meer bieden qua salaris.

 2. jelle

  23 april 2014 at 20:23

  Jeroen je moet het zo zien:

  Ajax-psv
  Feyenoord-twente
  Vitesse
  Az

  En daarna pas Heerenveen en Groningen.

 3. jelle

  23 april 2014 at 20:23

  Dit bedoel ik kwa salarissen van clubs

 4. Rayik

  23 april 2014 at 20:25

  Ik hoop het! Met Johansson en Berghuis ebij heb je dan toch aardig wat offensieve kwaliteiten in huis. Nu maar hopen dat we EL halen. Dan weet ik zeker dat hij de stap maakt.

  @Jeroen vaak kijken dat soort mensen alleen naar de stand op de ranglijst. AZ is inderdaad wel degelijk een stap omhoog, hetzij alleen geen grote. Men kijkt altijd een beetje neerbuigend naar AZ, maar volgens mij zijn we toch echt een van de succesvolste clubs van de afgelopen 10 jaar.

  • de echte supporter

   24 april 2014 at 07:33

   klopt ben het met je eens. Dat neerbuigende gedoe wordt ik wel eens erg moe van. Dan hoor AZ clubje dit clubje dat. Ik heb de eerste paasdag gekeken naar de zogenaamde grote jongens uit 020, met dat spel ben je dan groot……. ik zou me schamen als AZ zo zou gaan voetballen, dan maar een clubje met leuk voetbal en die verder is gekomen in europa dan welke ander club uit nederland dan ook…… zo dat ben ik even kwijt

 5. oldfan

  24 april 2014 at 08:22

  De exponent voor dat neerbuigende gedrag moet je vinden in een 2 wekelijks voetbalprogramma waarin een meneer met een snor er genoegen in vindt onze club ZEER negatief te benaderen. Dit programma wordt door zeer velen bekeken en dan is dit gedrag zo verklaard. Hij heeft namenlijk geen inkomsten meer van de reclame die we hem vroeger wel bezorgden in zn blaadje. Dit is zijn wraak want nu is hij daar niet meer van afhankelijk.

 6. Jay

  24 april 2014 at 08:54

  De buitenwereld denkt waarschijnlijk dat AZ in elkaar stort door het vertrek van Gerbrands en Advocaat. Voor Advocaat hebben we ondertussen een prima vervanger en dat zal voor Gerbrands ook wel gebeuren. Het zou nu extra mooi zijn als AZ zich volgend jaar gewoon in de top 4 speelt, dan vallen die zogenaamde kenners allemaal door de mand.

 7. Maxi

  24 april 2014 at 09:05

  maar wanneer gaat Marco tekenen, want tot nu toe kan alles nog veranderen?

 8. AZ WOMAN

  24 april 2014 at 09:15

  AZ zegt “nog” niet, dus dat er serieus geprobeerd wordt om Zyech binnen te hengelen lijkt mij duidelijk. Anders, als dit niet mocht lukken, want Heerenveen geeft geen cadeautjes, dan ben ik een voorstander om Toornstra te halen. Want Utrecht en Heerenveen kunnen allebei de centjes heel goed gebruiken. Overigens hoeft AZ ook niet voor Sinterklaas te spelen, redelijke goede bedragen betalen, die in verhouding staan tot de speler, moet voldoende zijn. qua salaris zal Toornstra er wel op vooruit gaan bij AZ, voor Zyech vind ik dat moeilijk in te schatten.

 9. Harry

  24 april 2014 at 19:13

  Die komt dus gewoon!!!!Marco was ook te duur toch?..

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *