Marcellis voor het eerst dit seizoen op trainingsveld

By
Updated: april 23, 2014

Dirk Marcellis heeft na een langslepende knieblessure de individuele training hervat. De vleugelverdediger speelde op 5 mei 2013 zijn laatste wedstrijd voor AZ. Dit seizoen staat de teller nog op nul speelminuten, mede vanwege een tweede medische ingreep in München. Daarbij werd geïrriteerd kraakbeen uit de knie verwijderd. Marcellis heeft een aanbieding om zijn aflopende contract te verlengen vooralsnog afgeslagen. Bron: Voetbalprimeur.nl

12 Comments

 1. Jeroen

  23 april 2014 at 10:40

  Mag toch hopen dat AZ hem nu geen tweede aanbieding gaat doen. Laat hem het maar lekker bij een andere club proberen. Ben nooit echt gecharmeerd geweest van hem.

  • De Zuid Amerikaanse AZ fan a.k.a. KeesK

   23 april 2014 at 11:46

   Sommige mensen bij AZ zijn blijkbaar erg gehecht aan dit aanhangsel uit de verkoop van Jeremy Lens dat ze hem willen behouden. Ik denk ook dat AZ er beter aan doet om deze erfenis lekker de deur uit te laten lopen. Welke club er op hem zit te wachten kan ik niet bedenken. Misschien is de Belgische competitie wat voor hem?

 2. Justin

  23 april 2014 at 10:47

  Ben je een jaar bij een club aan het revalideren, geeft een club je alle ruimte, sla je een aanbieding naast je neer!
  Respectloos!!!!!
  Ga idd het maar lekker bij een andere club proberen … mazzel!!!!

  • de echte supporter

   23 april 2014 at 14:47

   mee eens weg met hem. we hebben hem helemaal niet nodig

 3. jelle

  23 april 2014 at 10:49

  Wie is dat? Nieuwe speler Haha?

 4. Derek

  23 april 2014 at 15:00

  Dirruk marcellis!…. die niet zo snel is!

 5. Geert

  23 april 2014 at 15:26

  Leuk spelertje voor Roda of VVV, maar heeft in Alkmaar niets te zoeken. Daarnaast is hij nog ondankbaar ook!

 6. Gerrit Vooijs

  23 april 2014 at 19:56

  Dirk Marcellis heeft zijn goede periode gehad. Vorig seizoen startte hij zeer zwak maar na de winterstop tot aan zijn blessure was hij heel goed op dreef. Op pure inzet en karakter was hij toen de drijvende kracht aan de rechterkant totdat zijn blessure roet in het eten gooide.
  Hij besloot om met een spuit de bekerfinale te gaan spelen maar dat liep op niets uit. Mattias moest hem halverwege de 2e helft vervangen.
  Daar eindigde zijn AZ carrière dus zo lijkt het nu.

  Jammer, ik vind Dirk net zo goed als Mattias. Beide hebben hun sterke periodes en beide worden soms door een F-je voorbij gelopen…….
  Als Dirk bereid is om voor een normaal salaris te gaan voetballen dan is het door zijn karakter een aanwinst. Mattias is een stuk fletser.
  Reijnen is defensief de allerbeste maar heeft zijn nieuwe verlaagde aanbieding ook nog niet getekend.

  Als beide vertrekken heeft AZ toch een defensief probleem. Met Mattias pakt AZ geen prijs, hoe goed hij het ook allemaal bedoeld.

 7. NHN

  23 april 2014 at 20:29

  Vindt dat er wel erg lullig wordt gedaan over Dirk Marcellis. Maar vorig jaar niet verlengen was ook niet erg verstandig van hem.
  Ik hoop maar dat Reijnen verlengt, wat is denk ik toch denk ik de beste optie. Of er moet iets nieuws ingepast worden maar dat kost ook weer tijd.
  Die Mattias Johansson zie ik liever helemaal niet op de rechtsbackpositie.

 8. Leo

  24 april 2014 at 11:02

  Marcellis staat nog gewoon onder contract bij AZ tot het einde van het seizoen. Hij heeft dus recht op werk, in zijn geval revalidatie, tot het einde van zijn contractjaar. AZ en Marcellis zijn misschien wel opnieuw in gesprek over een verlenging van zijn contract. Als dit niet zo is dan zou AZ naar buiten moeten komen met een verklaring over de toekomst van Marcellis.

 9. Poll

  25 april 2014 at 09:31

  Ik denk dat Dirk, Marcel is.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>