Verbeek alweer ontslagen bij Nürnberg

By
Updated: april 23, 2014

FC Nürnberg heeft trainer Gertjan Verbeek aan de kant gezet. Bij het aantreden van Verbeek stond Nürnberg zestiende in de Bundesliga. Na zijn entree volgde een opleving, maar inmiddels is Nürnberg weggezakt naar de zeventiende plaats, een van de twee rechtstreekse degradatieplaatsen.

Verbeek werd eind september ontslagen bij AZ. Nog geen maand later trad hij in dienst bij Nürnberg.

Nürnberg heeft meteen een tijdelijk trainer aangesteld. Roger Prinzen, nu coach van de beloften, neemt voorlopig de honeurs waar. Bron: Telegraaf.nl

14 Comments

 1. Jeroen

  23 april 2014 at 10:35

  Vervelend voor hem. Vraag mij af wat hij er aan heeft kunnen doen. Is pas sinds oktober bezig.

  Dit is overigens niet goed voor zijn carriere. Twee keer ontslagen in 1 seizoen…. Laten we hopen dat hij snel weer ergens een onderkomen vindt.

 2. jelle

  23 april 2014 at 10:47

  Ik zie hem gewoon trainer worden van Utrecht. Of als heracles slim is hem terug halen.

  Ik heb weer zo veel zin in nieuw seizoen! Hoop geen europees.alles richten op de titel. En hopen op leuke spelers in de zomer. Wat zeggen jullie, gaan we het met marco flikken? !

 3. jelle

  23 april 2014 at 10:48

  En dan marco lange neus trekken naar 020!

 4. urdal

  23 april 2014 at 11:08

  Verbeek weer terug naar Heerenveen. Ik hoop dat we het gaan doen dit jaar. Jozy terug halen, want die moet nu toch ook zien dat hij ergens anders geen potten kan breken en bij ons functioneerde hij uitstekend. Aaron net achter jozy, ik denk dat dat top zou kunnen gaan werken.

  • De Zuid Amerikaanse AZ fan a.k.a. KeesK

   23 april 2014 at 11:28

   Droom lekker verder. Dat is een gepasseerd station. AZ heeft dik geld voor Altidore gevangen, hij is verwend met een superdik salaris, hij is weer dik uit vorm en dus al met al onbegeerlijk dik onhaalbaar en onbetaalbaar voor elke Nederlandse club. Misschien een idee als hij samen met Verbeek aan een bokscarrière gaat werken als alternatief voor dat hopeloze gevoetbal van ze.

 5. urdal

  23 april 2014 at 12:18

  Ach,misschien ben je vergeten dat jozy voordat hij bij AZ kwam ook overal een dik salaris had.

  • De Zuid Amerikaanse AZ fan a.k.a. KeesK

   23 april 2014 at 13:43

   … en dus zwaar gesubsidieerd door zijn vorige Spaanse werkgever aan de slag ging in Alkmaar. Zijn huidige Amerikaanse werkgever gaat echt niet hetzelfde doen en al helemaal niet met de club waarnaar hij zoveel miljoenen heeft overgemaakt voor diezelfde speler. Nee, echt onhaalbaar en onwenselijk nu. Ik vertrouw op het inzicht dat van Basten heeft in aanvallers. Of hij bouwt op wie hij nu voor handen heeft of nieuw talent aantrekt we zullen ’t zien. Maar vergeet Jozy Altidore die niets van zijn verleden had geleerd en waar we misschien nooit meer wat van vernemen.

 6. woonwagenpower

  23 april 2014 at 13:44

  Ik hoop dat Gert-Jan weer snel een club vindt waar hij het karwei mag afmaken.

 7. Timon

  23 april 2014 at 17:26

  Verbeek moet nu toch begrijpen dat hij niet geschikt is als trainer., hij kan totaal niet communiceren.jij zou toch elke dag met zo’n persoon moeten samen werken. Je moet eens vragen hoe de spelers van Nurnberg over hem dachten.volkomen miskleun van die club om met hem in zee te gaan.betalen daar nu dikke prijs voor.

  • woonwagenpower

   23 april 2014 at 17:45

   Sommige moeten nu toch begrijpen dat niet iedereen geschikt is als Fan van AZ. Sommige kunnen totaal niet communiceren. Jij zou toch elke dag met zo’n persoon moeten samen communiceren. Je moet eens vragen hoe de echte supporters van AZ over hem dachten. Volkomen miskleun die zegt van AZ te houden. Daar worden wij nu moe van.
   Wie de schoen past trekt hem aan.

 8. I.pjotr3

  23 april 2014 at 18:52

  In Nürnberg hebben ze het sneller in de gaten dan in Alkmaar !!!

 9. Gerrit Vooijs

  23 april 2014 at 19:34

  Dit gun je niemand. Verbeek is te snel ingestapt en betaald daar nu een hoge prijs voor. Ook Verbeek kan geen wonderen verrichten.
  Daarbij gedraagt Verbeek zich als een mammoettanker: Hij heeft wanneer hij zijn koers heeft uitgezet een enorm grote draaicirkel……….

  Technisch ongetwijfeld een goede veldtrainer maar zijn management kwaliteiten zijn een stukje minder.

 10. oldfan

  24 april 2014 at 08:16

  Jammer voor deze trainer met een grote doses inzet. Hij wilde te graag en is begonnen bij een club met niet al te veel gatalenteerde spelers. Dan nog een aantal basiskrachten die geblesseerd raakten en daar ga je als trainer die AZ een goede periode heeft gegeven.

 11. NHN

  24 april 2014 at 11:54

  De trainerscarroussel voor volgend seizoen komt wel lekker op gang zo.
  Iedereen kan vinden van Verbeek wat ze willen. Voor mij is het de AZ-trainer die altijd Europees voetbal haalde en de beker won met AZ.
  Alle horkerigheid zet ik apart, ik wens Gert Jan het allerbeste, waar dan ook. (Tenzij het 020 is, maar dat lijkt me onmogelijk)

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *