‘Van Basten hoopt Ziyech mee te nemen naar AZ’

By
Updated: april 19, 2014

Van Basten verwacht dat er bij AZ meer mogelijk is dan bij sc Heerenveen. Dat was ook een van de redenen dat hij koos voor een dienstverband in Alkmaar. Komende zomer zal er in de spelersgroep geïnvesteerd gaan worden, en de nieuwe coach hoop Ziyech mee te nemen.

De spelmaker van Heerenveen staat al langere tijd in de belangstelling van AZ, maar over een transfer is nog niet gesproken. ‘Dat soort dingen moeten allemaal nog besproken worden. Wat blijft, wat komt, wat kan.’ Bron foto: Goal.com

24 Comments

 1. Justin

  19 april 2014 at 12:35

  Dat hoop ik ook :-p

  • Jeroen

   19 april 2014 at 12:37

   Ik ook!!! We missen creativiteit op het middenveld. Met Gudelj, Ortiz en Ziyech hebben we dan een top middenveld.

 2. Wesley

  19 april 2014 at 12:51

  Tering jantje, gister een top bericht over de komst van Marco. Vandaag een misschien nog wel beter bericht. Ik hoop echt dat Ziyech ook naar AZ komt. Net wat Jeroen zegt. Met Gudelj, Ortiz & Ziyech hebben we een top middenveld.

 3. Bradje

  19 april 2014 at 13:47

  Dat zou een stunt zijn, als die ook nog kwam. Echter, ik denk dat ie wel hogerop kan dan AZ.

  • oma

   19 april 2014 at 13:56

   maar hij heeft zijn contract verlening wel verboden of van basten blijft of niet.
   had van basten gebleven dan was de kans heel groot geweest dat ziyech zijn contract verlengt had bij heerenveen,nu dient hij het alleen uit.

 4. Luc

  19 april 2014 at 13:56

  Jeroen, hoe krijg ik mijn fotootje bij mijn berichten? Ik ben ingelogd.

 5. Luc

  19 april 2014 at 13:56

  Ohw, zo dus.

 6. De Zuid Amerikaanse AZ fan a.k.a. KeesK

  19 april 2014 at 14:25

  SC Heerenveen kennende zal het waarschijnlijk een héle dure zaak worden om hem naar AZ te halen. We zullen ’t zien maar ik reken er alvast niet op.

 7. Timon

  19 april 2014 at 14:27

  Behoort niet tot vrienden kring Stewart,kan er zelf dus niets aan verdienen,gaat dus helaas niet door.

 8. gerard

  19 april 2014 at 15:07

  Volgens mij is dit louter een gedachte wens van een supporter.
  Een berichtje wat puur speculatief is.

 9. AZ WOMAN

  19 april 2014 at 19:37

  Mocht Zyech niet komen, dan Toornstra, als er niets vergelijkbaars in de jeugd rond loopt.

 10. oldfan

  20 april 2014 at 08:08

  Hoewel Zyech zich zeer lovend uitspreekt over Marco v. B is dit denk ik een station te ver. Hij zal zich realiseren dat een stap verder ook een stap verder als AZ is. Bovendien kennen we de geschiedenis van Heerenveen die altijd het onderste uit de kan wil als we nog denken aan de moeizame onderhandelingen van anderen door ons begeerde spelers.Dat er een krachtige speler op 10 naar AZ moet komen weten we zo langzamerhand wel gezien het scorend onvermogen die wij bezitten. Alle andere namen gaan niet naar AZ omdat zij hun club als springplank zien naar bijvoorbeeld Engeland. Er zal goed moeten worden gescout welke potentiele topper te halen valt die zich net als Zyech goed kan ontwikkelen op deze positie.

 11. oldfan

  20 april 2014 at 08:12

  Misschien dat Rasmus Elm die zijn laatste contractjaar in gaat bij de russen terug zou willen naar onze club. Zijn bezoek aan het spelershotel toen we moesten spelen in het koude land spreekt daar boekdelen over. Zijn totale inbreng was groots voor Az en zou hij een absolute meerwaarde zijn.

  • Leo

   20 april 2014 at 14:38

   Vandaag het nieuws dat Rasmus Elm bij CSKA Moskou al drie maanden geen salaris heeft ontvangen. (Voetbalzone) Rasmus heeft nu de keuze om die club transfervrij te verlaten. Echter bij AZ zien we hem dan zeer waarschijnlijk niet terug omdat hij daar een mega salaris ontving. Bij AZ betalen ze dat niet.

 12. Tiky

  20 april 2014 at 19:22

  Kan Rasmus eindelijk weer samen met z’n broer voetballen. Ook al ben ik niet echt een fan van Victor.
  Is voor Rasmus niet echt interessant om nu al terug te keren door het huidige salarishuis denk ik.;(

 13. Timon

  20 april 2014 at 21:12

  Tja,als die meneer uit VS/Ijslans gewoon die penaltie erin had geschoten danhadden wij vanavond feest gehad, watveenntreurigbteam datAjax en zegt meteen alles over de kwalitiet van deze competitie.was die dat figuur uit Wognum nog de baas waren wij met zijn geld. Dik kampioen geworden

 14. Timon

  20 april 2014 at 21:13

  Paar spelfoutjes,sorry

  • NHN

   21 april 2014 at 08:12

   Maar je hebt wel gelijk ,dit keer. AZ kan Rasmus nooit betalen. Zijn zaakwaarnemer zal ‘m ergens in de premier league stallen waar degradatieploegen al een budget hebben wat ons vele malen overklast.
   Een speler als Rasmus komt bij ons alleen, als hij een jaar geblesseerd is geweest, of op de tribune heeft gezeten.
   Of op z’n 33e om af te bouwen (dus wie weet,later…)

   En 020 wordt gewoon weer kampioen van de armoede. Verliezen van een stel jodelaars uit Oostenrijk, wat meteen als een topteam beschouwd werd. Maar de waarheid is anders:Zelfs Oostenrijks voetbal overklast tegenwoordig Nederlands. Als Dirk er nog was werden we lachend kampioen, in deze competitie. En als AZ meer kloten had gehad, stonden wij daar in de kuip.

 15. Oud

  20 april 2014 at 21:59

  Och, als dat toch eens waar mocht zijn. Ik heb sinds de dagen van Kristen Nygaard en Piertje Tol niet meer zo genoten van een speler als van Rasmus Elm. Betaal het dat salaris nou maar gewoon, hij is het waard.

 16. oldfan

  21 april 2014 at 17:31

  Rasmus Elm is behalve een goede voetballer ook een goed mens. Hij is net als zijn broer een no nonsens figuur. Ze kiezen niet voor het geld maar meer voor de club en de omstandigheden waar ze zich goed voelen. Ik ga nu echt niet zeggen dat hij daardoor naar AZ zou komen maar zal het me ook niet verbazen als hij vindt dat er genoeg geld is binnen gekomen en hij weer terug keert in de schoot waar hij en zijn vrouw en kinderen zich goed voelden en hebben gevoeld. Nygaard was een heerlijke voetballer om te zien spelen en dat vind ik van Rasmus ook. Met zijn spel was hij vaak geniaal en tilde ons naar een hoger niveau. Ik zou uit mn dak gaan als hij zou komen ondanks zijn lagere salaris.

 17. De Zuid Amerikaanse AZ fan a.k.a. KeesK

  21 april 2014 at 18:41

  Misschien niet zo belangrijk voor de echte supporter hier, maar ik vind het wel een felicitatie waard dat ‘AZ Tilburg’ kampioen van de Jupiler League is geworden met dank aan Boymans, Messaoud, Ondaan en Heymans. Erg leuk dat deze club met voormalige en gehuurde ‘lichtgewichten’ van AZ Alkmaar dit flikt. Willem II welkom in de eredivisie! 🙂

 18. piet retief

  21 april 2014 at 19:28

  en dan ook maar Ruudje Boymans terughalen bij Willem 2

 19. Azalkmaar

  23 april 2014 at 18:17

  Wanneer wordt hij gepresenteerd ?

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *