Stewart voelt druk van buiten toenemen

By
Updated: april 16, 2014

Zware tijden breken aan voor technisch directeur Stewart. Hij moet op zoek naar een nieuwe hoofdtrainer, reorganiseren van de technische staf en ook de opvolging van Gerbrands houdt hem bezig. Ondertussen wordt er flink aan zijn stoelpoten gezaagd.

Stewart is zich zeer bewust van de groeiende onrust van buitenaf dat op hem wordt uitgevoerd. ‘Dat maakt het soms best zwaar maar intern weet ik me gesteund door de raad van commissarissen. Die stelt de directeur aan.’

‘De beslissingen die er genomen moeten worden zijn belangrijk, maar we gaan geen andere koers varen met de club. Er zullen andere mensen komen, dat is wat er verandert,’ aldus Stewart in het Algemeen Dagblad.

10 Comments

 1. Jeroen

  16 april 2014 at 11:46

  Hmmm ben ik nou een eikel om te zeggen dat we de druk nog wel wat meer mogen opvoeren? 😉

 2. Justin

  16 april 2014 at 11:48

  Ja prima … maar dan kan toch wel wat transparanter zijn! En niet zo overdreven vaag altijd, dan zaag je je eigen stoelpoten af.

 3. Justin

  16 april 2014 at 11:49

  Meer Meer Meer …. bedoel je Jeroen haha 😉

 4. Mozes

  16 april 2014 at 12:05

  Jongens,

  We zijn voorbarig geweest. Erwin Koeman en Alfons Groenendijk staan niet eens op het lijstje van AZ. Dit krijg ik zojuist bevestigd van Stewart.

 5. Timon

  16 april 2014 at 12:51

  Stewart, je straalt een en al onsympatiekheid uit,geen enkel charme,opzouten!

 6. de echte supporter

  16 april 2014 at 13:07

  Zagen, Zagen, wiede wiede wagen…………Steward nog even en de vier poten zijn weg

 7. woonwagenpower

  16 april 2014 at 14:15

  Laten we Stewart de kans geven om komende transfer periode te bewijzen, dat we, waaronder ik,het helemaal mis hebben, en dat hij bewijst over vakmanschap te beschikken. Ik weet niet of AZ gebaat is bij nog meer onrust?
  Komt Stewart met een Alex Pastoor, Ruud Brood, Alfons Groenendijk en dergelijke, dan kunnen we nog altijd ons ongenoegen uitspreken.

  • AZ WOMAN

   16 april 2014 at 14:25

   Het zou voor alles goed zijn als AZ weer in iets rustiger vaarwater terecht komt, we zijn allemaal emotioneel betrokken bij AZ, maar laten we eerst een paar weken afwachten, wat er allemaal gaat gebeuren?
   AZ zou in ieder geval wel transparanter mogen zijn, zodat , dat ook onrust weg kan nemen.

 8. NHN

  16 april 2014 at 16:04

  Stewart, het was mooi zo. Komend van een degradatie-kandidaat als NAC, mocht je een paar jaar bij een subtopper als AZ werken. Ik zou zeggen neem je kennis mee en ga in het beloofde land werken. America Fuck Yeah!

  Zorg dat je deze periode goed doorkomt,door een goede trainer aan te stellen. En zorg dat je club nog iets bereikt. Dan kun je met een opgeheven hoofd vertrekken.

  Blijf je nog doormodderen bij de club die ons erg dierbaar is, dan zal het inderdaad moeilijk voor je worden. De bal ligt bij jezelf.

 9. Jay

  16 april 2014 at 16:40

  Als komend seizoen een totale flop wordt, dan is het gedaan met Stewart. Tot die tijd moeten we hem toch maar het vertrouwen geven. Als straks toch van Basten uit de koker komt, dan heeft hij dat gedeelte wat mij betreft toch weer goed gedaan.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *