Gebrands heeft wel interesse in PSV

By
Updated: april 16, 2014

Deze week maakte Gerbrands bekend dat hij de club na 12 jaar gaat verlaten. In deze jaren heeft hij alles meegemaakt en is dan ook op zoek naar een nieuwe uitdaging. Eerder noemde hij een ckub uit Engeland als mogelijk doel, maar hij heeft ook wel oren naar de functie in Eindhoven. Daar moet hij Sanders opvolgen die komende zomer gaat vertrekken.

Voetbalprimeur meldt dat beide partijen toenadering zoeken. Ze verwachten dat er binnenkort spijkers met koppen worden geslagen. Voordat dit mogelijk is, zal PSV met AZ om de tafel moeten om de mogelijkheden te bekijken of Gerbrands ook eerder kan vertrekken. Zelf heeft de directeur aangegeven per 1 september te vertrekken, maar PSV zoekt al een nieuwe directeur per 1 juli.

4 Comments

 1. timon

  16 april 2014 at 10:50

  dominee , verlaag je niet tot dit gedrag; gewoon even zakken vullen in Eindhoven : zij willen je toch zo graag? Kijk ,is je van harte gegund , maar blijf een beetje op niveau functioneren , dit is zo triest .

  het enige nadeel van je vertrek is dat die Stewart niet weggestuurd kan worden want en 2 directieleden en een nieuwe trainer is teveel van het goede.

 2. brandon

  16 april 2014 at 10:59

  Er speelde toch niets? Hoop dat je met Pisvee nog verder wegrot. Voor Az heb je t prima gedaan maar wanneer je dan naar Pisvee verhuist doe t dan NU METEEN.

 3. woonwagenpower

  16 april 2014 at 11:09

  Dit was allemaal al in kannen en kruiken, alleen wij werden nog aan het lijntje gehouden.

 4. Jay

  16 april 2014 at 11:39

  PAOK schijnt ook interesse te hebben in Gerbrands. Er is de laatste dagen echt een storm van geruchten rondom AZ.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>