Update: AZ wil Van Basten of Bosz

By
Updated: april 16, 2014

In de zoektocht naar een opvolger van scheidend hoofdtrainer Dick Advocaat praat AZ momenteel met één kandidaat. Dat laat directeur voetbalzaken Earnest Stewart weten in gesprek met RTV Noord-Holland.

Advocaat vertrekt aan het einde van het seizoen uit Alkmaar, nadat hij afgelopen jaar instemde met een tijdelijk verblijf toen Gertjan Verbeek door de club op straat gezet werd. Op dit moment voldoet één trainer aan het eisenpakket van de Alkmaarders. “Het valt heel moeilijk te zeggen of we er over één week of twee weken uit zijn of dat het langer gaat duren”, zegt Stewart, die in gesprek met de regio-omroep niet in wil gaan op namen.

De nieuwe trainer van AZ moet voldoen aan verschillende criteria. Zo is het in de ogen van de clubleiding belangrijk dat de nieuwe hoofdtrainer bij verschillende clubs ervaring heeft opgedaan en financieel niet al te hoge eisen stelt. Eén van de trainers die al een poosje met de club uit Alkmaar in verband wordt gebracht lijkt niet haalbaar. Volgens de regio-omroep lijkt de kans op de komst van Marco van Basten op basis van financiële redenen klein. Bron: Voetbalprimeur.nl

Update 15-4-2014 17:00

AZ-watcher Youri van den Busken zegt dat het bericht dat Van Basten financieel niet haalbaar zou zijn berust op onzin. AZ zou dit nooit hebben gezegd en de media trekt deze conclusie. We moeten dus nog even geduld hebben.

Twitter bericht: ‘Hoop misverstanden kennelijk over Marco v Basten. AZ heeft niet gezegd dat hij financieel onhaalbaar is. Die conclusie trekken enkele media’

Update 16-4-2014 10:00

De Telegraag weet te melden dat AZ interesse zou hebben in Van Basten of Bosz als hoofdcoach. Laatstgenoemde heeft nog wel een doorlopend contract, maar heeft een clausule in zijn contract opgenomen dat hij deze zomer kan vertrekken.

In het verleden was er ook interesse in Erwin Koeman en Alfons Groenendijk, maar dat is nooit concreet geworden. Overigens was AZ wel concreet voor Maurice Steijn, die als goede kennis van Stewart een aantal duels van AZ volgde, maar uiteindelijk is afgehaakt voor een plek in de technische staf.

Update 16-4-2014 12:00

Vitesse-leiding weet van niets over de vermeende interesse van AZ in hoofdtrainer Bosz. ‘Ik weet van niks. AZ heeft zich niet gemeld bij ons’, aldus De Wit tegenover Omroep Gederland.

68 Comments

 1. Jeroen

  15 april 2014 at 10:54

  Wat is dit nu weer?!?!?! Lijkt me sterk dat Van Baten dusdanige eisen stelt dat hij financieel niet haalbaar is. Er is geen afkoopsom, dus alleen zijn salaris. Ik denk dat Advocaat een stuk duurder was voor AZ. Als ze maar niet aankomen met Pastoor. Dan ben ik er echt even klaar mee.

  • AZ WOMAN

   15 april 2014 at 12:55

   Jeroen ik begrijp je verontwaardiging, maar wel deze site volhouden hoor, ik begin steeds meer te geloven dat Stewart verre van Eerlijk is.

   • Jeroen

    15 april 2014 at 23:04

    Deze site zal zeker nog wel even bestaan hoor ;-) ik ben het nog lang niet zat.

 2. Fabian

  15 april 2014 at 11:11

  Het is AZ-onwaardig als AZ nu met iemand als Alfons Groenendijk komt (die naam zingt nu rond).

  Ik ben een supporter voor het leven, maar dat is voor mij een enorme tegenvaller. Scheringa riep het een paar dagen terug al. Op deze voet kan AZ in de toekomst geen top3-notering meer maken.

 3. Jay

  15 april 2014 at 11:30

  Ik begin nu ook te vrezen dat AZ met een lichtgewicht trainer op de proppen gaat komen. Dat kan je niet maken als er net 2 zwaargewichten zijn vertrokken. Welke speler wil er nog naar AZ, als de trainer Groenendijk of Pastoor is en de aansluiting met de top 4 er ook niet meer is?

 4. Ruud

  15 april 2014 at 11:48

  Met Stewart gaan we hand in hand naar het niveau PEC, NEC en NAC.

 5. Harry

  15 april 2014 at 12:03

  We glijden lekker af zo met die kneus van een Steward

 6. Justin

  15 april 2014 at 12:08

  Ik heb een naar gevoel hier allemaal over!
  Wat een vage vent die Stewart, wees toch eens wat duidelijker man!!!
  Complete leegloop bij AZ …. dat zalwatworden volgend seizoen.
  Ik hou mn hart vast

 7. woonwagenpower

  15 april 2014 at 12:40

  We worden met een kluitje in het riet gestuurd, net wat je zegt Jeroen. Geen afkoopsom. Ik geloof dat hij bij Heerenveen niet het dubbele verdiende als hij bij AZ kan verdienen. Dit bericht kan niet op waarheid berusten, waar zijn al die verdiende transfer inkomsten?????
  Het wordt tijd dat Stewart het eerlijke verhaal gaat vertellen, zo niet dan maar opdonderen.En wat je zegt ; geen Pastoor of Groenendijk, geen Brood. STEWART JE GAAT JEZELF IN EEN SITUATIE WERKEN WAAR JIJ NIET WILT ZITTEN! WEES EERLIJK!!!!!!! Kom met een persconferentie en leg je beleid uit! Mijn voorkeur gaat dan uit naar Hans de Koning, of is die ook financieel niet haalbaar?????

 8. Geert

  15 april 2014 at 12:42

  Als Van Basten niet haalbaar is, is het slecht met onze financiële huishouding gesteld. Gooi in dat geval Pastoor maar in het diepe, dat is tenminste nog een clubman!

  Toch kan ik me voorstellen dat er genoeg betaalbare alternatieven zouden moeten zijn, ik denk aan een Ron Jans of Erwin Koeman…

  • woonwagenpower

   15 april 2014 at 12:51

   Maar Geert AZ is toch financieel gezond, heeft toch (volgens internet) 12 tot 18 miljoen achter de hand? of gaat het jeugd complex zoveel geld kosten? we zijn schulden vrij, maar Stewart hoeft toch niet voor bankie te spelen? Vertel mij dan eens waar die miljoenen aan opgaan of op gegaan zijn? Misschien moet Stewart dat ons zelf uitleggen?

   • Geert

    15 april 2014 at 13:52

    Klopt, AZ moet geld genoeg hebben op de bank. Daarom zou het mij ook zo verbazen als van Basten financieel niet haalbaar is. In dat geval is het slechter met de huishouding gesteld dan gedacht (en dan op internet te lezen is).

 9. AZ WOMAN

  15 april 2014 at 12:47

  Willem Leushuis zal het wel worden, kan momenteel kampioen worden met AFC in de topklasse, of is die ook niet te betalen?
  Stewart wil alleen met amateurs verder, en wij als AZ samen met Stewart naar de amateurs!

 10. Ruud

  15 april 2014 at 12:48

  Heerenveen staat in het rood en kan van Basten wel betalen? Vreemd…

  • woonwagenpower

   15 april 2014 at 12:53

   Onbegrijpelijk, welkom in de wereld van; halve waarheden, geen uitleg, onbegrijpelijke keuzes, die wereld heet Stewartbol.

  • Gerrit Vooijs

   15 april 2014 at 14:11

   Van Basten verdiende bij heerenveen ca. 4 ton en wilde opslag. Dat was voor heerenveen onbetaalbaar. Nu dus ook voor AZ.
   Kennelijk moet AZ bezuinigen waardoor de ambities naar beneden worden bijgesteld.
   Vertrekken er sponsors ? Dit zou ook de grondslag kunnen zijn voor het vertrek van Gerbrands.

   AZ wil dit misschien nu niet communiceren om een leegloop te voorkomen.

   Wordt het toch Jan Wouters ? Goedkoop, en heeft bij ajax en utrecht als hoofdcoach gewerkt.

   Hoe dan ook, AZ staat er financieel niet goed voor. Gooi die internet verhalen maar in de prullenbak.

   • vak j

    15 april 2014 at 18:19

    Nu worden ook namen genoemd als erwin Koeman en Alfons Groenendijk. Dat betekent dat ze met AZniet echt meer plannen heben en ambities maar alleen maar kijken naar uitgaven. We kunnen ook met categorie 3 in de Jupiler competitie gaan spelen. Ik hoor helaas nu al om me heen dat supporters hun SK niet willen verlengen. Dat is een trieste gang van zaken. Maar wel gevoed door een directeur voetbalzaken.

 11. Justin

  15 april 2014 at 12:55

  John van der Brom misschien wel?

 12. AZ4Altijd

  15 april 2014 at 13:15

  We moeten in actie komen TEGEN STEWART. Hij is een notoire leugenaar en helpt onze club verder de afgrond in. Zag zelfs ooit een reactie hier van een NAC supporter dat bij hun de vlag uitging toen Stewart vertrok.
  WE MOETEN ONZE ONVREDE tonen en iets doen zodat Stewart vertrekt, alvorens het te laat is.

 13. luuk

  15 april 2014 at 13:20

  Echt jammer. Ik had Marc van basten graag naar AZ zien komen

 14. Mozes

  15 april 2014 at 13:21

  Ik zei het 3 jaar geleden al en herhaal
  Dit haast elke week. Die Amerikaan is bezig met het verkloten van AZ en niemand die even aan de bel trekt. Wij als AZ supporters zijn een stel makke schapen geworden die nooit is met de vuist op tafel slaan. Die Stewart doet maar wat en wij komen niet in actie.

  Hoe kan van Basten financieel niet haalbaar zijn? Advocaat verdiende een dikkere salaris en die wilde ze wel proberen te behouden zogenaamd. AZ was altijd ee club die voor de grootste naam ging en dankzij van Geel en Brandts lukte dat vaak ook. Van Adriaanse tot aan van Gaal en van Verbeek tot aan Koeman waren dat wel mensen die iets bereikt hadden of een flinke stempel drukte op de ploegen waarmee ze werkten.

  Nu komt deze Amerikaanse idioot met Alfons Groenendijk en Notabene Erwin Koeman. Waarom laten wij dit toe?

  Toon is wat ballen als supporter en laat je ongenoegen blijken in een directe mail naar Earnie!!

  E.stewart@az.nl

  Laat blijken dat je genoeg hebt van deze vent maar doe dat wel op een normale manier. Geen dreigementen aub want daar komen wij als supporter niet goed in uit. Eis zijn vertrek

 15. woonwagenpower

  15 april 2014 at 13:39

  Stewart betekent:

  De S = van slecht, nog even en dan tegen Dordrecht.
  De T = van triest, ‘t is Stewart die verkeerd kiest.
  De E = van ergernis, straks totaal geen basis.
  De W = van waanzin, nog even dan financieel in de min.
  De A = van AZ, Stewart wanneer wordt jij eruit gezet?
  De R = van rampzalig, Stewart wat je doet is schandalig.
  De T = van taak, wanneer krijgt de supporter inspraak?

 16. oldfan

  15 april 2014 at 13:46

  Wie zegt dat het allemaal waar is. Het wordt alleen maar geschreven. Het enigste wat Stewart heeft gezegd is dat ze met 1 kandidaat spreken en niet weten wanneer dit is afgerond. Het wordt geheim gehouden wie de kandidaat is dus zal deze nog wel actief zijn bij een andere club om geen belangen te verstoren. Geen conclusies trekken voor dat we zeker weten wie het wordt. Daarna mag er vaak gesproken worden over de keuze.

 17. AZ4Altijd

  15 april 2014 at 13:57

  We moeten niet individueel mails sturen. We moeten ons groeperen en dan op een nette manier verzamelen bij AZ en dan onze eis op tafel leggen dat Stewart vertrekt. Want deze huichelaar zal anders van alles beloven, maar niets waar maken. Spandoeken etc.
  We laten ons als makke lammetjes naar de slachtbank leidden. Het is toch wel duidelijk dat nagenoeg alle supporters een hekel hebben aan die caramel blafkikker, genaamd Stewart.
  Wij moeten dit niet pikken. Anders zit je binnen 3 jaar Zaterdag amateur topklasse te spelen.
  Geen enkel talentvolle speler wil dan meer naar AZ komen. Het is dei vicueuze cirkel waar je in terecht komt. Geen EL. Minder inkomsten, je ziet het dit jaar , hebben we toch aardig wat bij elkaar geharkt met onze deelname.
  Als je dan ook al geen knappe trainer neerzet, dan heb je dus eigenlijk niets aantrekkelijks waarvoor een goede speler naar AZ zou WILLEN gaan.
  Dit betekend dat het niveau van het spel ook verder omlaag gaat.
  Gevolg is dat we tussen plaats 9 en 14 gaan spelen. Sponsoren die laatste jaren sponsor waren pikken dit niet, dus geven hun sponsorschap op. Dus WEER minder inkomsten.
  Supporters zijn het ook zat dus verlengen SCC niet meer. MINDER inkomsten.
  Kijk gloriehunters kunnen we missen als kiespijn, maar ook die gloriehunters genereren inkomsten.

  Ook in de jeugd zal het merkbaar zijn. Want het gebeurt vaak dat talentvolle spelers keuze hebben . Vaak in NH tussen 020 en ons AZ. Nou dan is de keuze snel gemaakt natuurlijk. Als jochie van zeg 13 is het toch veel gaver om te spelen voor 020 dan ons AZ die in kwaliteit alleen maar achteruit gaat. Dus ook de jeugdopleiding zal minder worden. Je wilt immers toch de beste opleiding krijgen lijkt mij, met perspectief dat je door kunt groeien naar het eerste elftal en anders kans groot is dat je uiteindelijk toch wel terecht komt bij een andere JL of Eredivisie club. Het werkt van meerdere kanten.

  Dus zonder agressie moeten we ons groeperen en eisen dat Mr. Stewart opstapt. Want anders zie ik het heeeeeel somber in. We gaan echt terug naar niveau JL. En dat na zoveel jaar dat er gewerkt is om ons naar hogere regionen te krijgen in Eredivisie. Dat we geen topclub zijn kan ik prima accepteren , maar sub top plaats 4-7 moet toch wel minimaal doel blijven. Maar dat zal niet lukken als we geen knappe spelers meer binnen kunnen halen en geen gevestigde naam als trainer kunnen aantrekken.

  • Fabian

   15 april 2014 at 14:39

   Misschien in opstand de eerstvolgende wedstrijd met spandoeken en leuzen?

   • AZ4Altijd

    15 april 2014 at 15:23

    Ja lijkt mij een goed idee. Dat wordt dan Thuis tegen 010.
    We moeten ons niet laten overlopen door die Dictator.

 18. Mike

  15 april 2014 at 14:21

  Lekker dan, Stewart wij willen Van Basten !! En laatste zei hij nog liever een duur trainer, dan een speler

  Zal het echt Pastoor worden???!!! K*TZOOI !!!

  • AZ4Altijd

   15 april 2014 at 15:26

   Zoals ik al aangaf Mike. Stewart is een Notoire LEUGENAAR.
   Hij vergeet alleen dat opzegtermijn van SCC’s nog niet is verstreken en dus mensen nog kunnen besluiten om geen SCC te nemen komend seizoen. Ik weet nog tijden dat er een wachtlijst was voor een SCC. Komend seizoen zal het stadion nog minder gevuld zijn.

   We kijken al ruim 2 seizoen naar waardeloos voetbal. Dit door meneer Verbeek en anti voetbal onder Bitterbal en WAARDELOOS aankoopbeleid.

   En het wordt alleen maar slechter als we een nietszeggende trainer aantrekken.

 19. gerard

  15 april 2014 at 16:08

  Rustig mensen, dit bericht is VOLGENS de regio omroep die dit denkt. (lees de laatste zin)
  Dit is nooit uit de mond van Stewart gekomen.

 20. gerard

  15 april 2014 at 16:16

  Twitter Yoeri van den Busken “Komst van Marco van Basten wordt steeds concreter”.

  • Jeroen

   15 april 2014 at 16:24

   Eigenlijk maakt het mij niet uit wie Stewart binnenhaalt als trainer. Ik zie hem sowieso liever vertrekken. Past niet bij AZ cultuur. Hij is verre van transparant, en bij elke persconferentie geeft hij mij het idee dat hij er geen flikker om geeft wat er gebeurd.

   • NHN

    16 april 2014 at 10:12

    Volledig mee eens. Niet alles wat Stewart heeft gedaan is fout te noemen. Maar het is geen AZ-er. Juist op deze stoel moet je een clubman hebben.

 21. luuk

  15 april 2014 at 16:34

  Wie o wie gaat dick advocaat opvolgen bij de alkmaase football club AZALKMAAR. Ik hoop op een goede trainer voor AZ

 22. jelle

  15 april 2014 at 16:57

  Gerard de kans is dus toch groot dat marco wel komt?

  • Jeroen

   15 april 2014 at 17:03

   Nou dat twitter bericht was gisteren geplaatst door VI-verslaggever. Echter geen artikel over geschreven of iets dergelijks. Dit bericht is van vandaag. Ik zou dus niet weten wat waarheid is, maar meerdere sites meldde vandaag dat Van Basten te duur zou zijn. Of ze quoten allemaal dezeflde site, of er zit een kern van waarheid in. Wie zal het zeggen? Stewart houdt zijn mond dat is wel zeker.

   • oma

    15 april 2014 at 19:57

    dat klopt Jeroen.
    als een site wat meld nemen andere site`s het over,dat is me al meer op gevallen.
    dit is niet rot bedoeld voor jou.

    • Jeroen

     15 april 2014 at 23:02

     Zo werkt het helaas oma. Aan de andere kant levert het ook een mooie discussie op. We zien op sites zoals deze dat het enorm leeft in de AZ gemeenschap. Daar moet AZ meer op inspelen.

 23. jelle

  15 april 2014 at 17:40

  Jeroen, yoeri van den busken is 24 bezig met de club dus die weet het wel

 24. oldfan

  15 april 2014 at 18:06

  Wat ik al eerder zei er is nog helemaal niets bekend. Toch heeft men al een oordeel klaar omdat er een paar journalisten zijn die wat geruchten op gang brengen. Pas oordelen als er wat bekend gaat worden en dan mag je spuien.

 25. Justin

  15 april 2014 at 18:34

  Stewart …… je moet gewoon transparanter zijn en minder vaag doen.
  Omdat je dit niet doet verkloot je het enkel voor je zelf.
  Kom op man.!!!!

 26. Tom

  15 april 2014 at 19:03

  Ik hoorde net uit betrouwbare bronnen dat Faber van 040 komt….

 27. jelle

  15 april 2014 at 19:15

  Ik denk dat van Basten komt en dat in de zomer Zyjech komt omdat hij graag nog onder hem getraind wil worden.

  • oma

   15 april 2014 at 19:59

   ik denk dat Zyjech nu net teduur is voor AZ.
   ik dacht dat dit met de winterstop al circuleerde.
   ik zijn persoonlijke eisen.

 28. Evert

  15 april 2014 at 21:23

  Heb het al zo vaak gezegd, Stewart verkloot onze mooie club!! Ik voel gelukkig niet alleen staan. Onbegrijpelijk waar al die miljoenen zijn gebleven!!!??? Vernieuwen begint met Stewart!!!!

 29. i.pjotr3

  15 april 2014 at 21:49

  Je kunt een mening hebben over Stewart, ik ga hem ook niet verdedigen.
  Maar Stewart heeft een uitvoerende taak, en dat doet hij niet op eigen houtje……….
  Reken maar van Yes, dat Stewart zyjech vbasten messi ronaldo zou willen hebben in Alkmaar, alleen zal hij daar in zijn eentje geen toestemming voor krijgen.
  Alsof M brands het zo goed heeft gedaan…..en die had zelfs een veel groter budget.
  Een alternatief TD voor Stewart zal waarschijnlijk met dezelfde riemen moeten roeien!!
  We zijn maar een provincieclubje met beperkt budget, waarvoor de kop van NH niet eens massaal naar het stadion gaat……..ken je plaats en wen er alvast maar aan,
  en bewaar de mooie herinneringen!

 30. woonwagenpower

  16 april 2014 at 06:49

  We hebben allemaal onze emoties met betrekking tot AZ.
  Natuurlijk willen we allemaal het naadje van de kous weten, ook ik.
  Maar waar de schoen precies wringt? ik weet het ook niet meer.
  Is het Stewart? Of doet hij wat hem opgedragen wordt?
  Het zou AZ sieren als ze meer openheid van zaken geven.
  Waar wil AZ naar toe? Structueel subtop? of alleen overleven in de Eredivisie?
  Misschien moeten alle 18 eredivisie clubs wel de broekriem strakker aanhalen?
  Alleen wordt ik kots misselijk van die club uit de Hoofdstad, ze hebben de grootste begroting van ons land, en doen of dat ze een hele prestatie leveren. Nou geef AZ een begroting van 100 miljoen en we werden ieder jaar kampioen van Nederland,en haalden ieder jaar halve of finale plaats in de Champions of Europa League. Ik wil de Boer wel eens aan het werk zien bij RKC, dan kijken of hij net zo’n prestatie neer zet als Erwin Koeman.
  Misschien liet ik mij ook wel te veel leiden door emoties in een van bovenstaande stukjes van mijn kant. Maar Beste AZ liefhebbers, geen nacht zo donker of het wordt weer licht.

 31. woonwagenpower

  16 april 2014 at 07:10

  Nog even voor de commerciële mensen binnen az.
  Hier het lijstje van de top tien grootste bedrijven ter wereld, benader deze jongens voor sponsorschap, dan kan misschien de begroting weer omhoog.
  NR 10 Toyota $ 253 miljard
  NR 9 ConocoPhillips $ 237 miljard
  NR 8 Chevron $ 253 miljard
  NR 7 State Grid Corporation of China 259 miljard
  NR 6 China National Petroleum 352 miljard
  NR 5 Sinopec 375 miljard
  NR 4 BP 386 miljard
  NR 3 Walmart 446 miljard
  NR 2 Exxon Mobil 453 miljard
  NR 1 Royal Dutch Shell 484 miljard.
  De manager commercie Henk van Rijnsoever zou deze bedrijven moeten benaderen en gewoon met overtuiging en lef vragen om sponsoring. Waarom niet?

  • woonwagenpower

   16 april 2014 at 07:15

   Dit soort bedrijven komen niet vanzelf aanwaaien, die moet jezelf benaderen, nee heb je, en ja kun je krijgen.

   • oma

    16 april 2014 at 07:56

    sorry mijn zoon ik ben het heel vaak met je eens.
    maar voor dit soort bedrijven,is AZ een lacher,die willen barca,real ,of zo de echte topclub`s niet een clubje als AZ.
    wel realistisch blijven

    • woonwagenpower

     16 april 2014 at 09:01

     Oma, het is toch zo dat wie niet waagt, wie niet wint?
     Nee hebben we toch al, we kunnen alleen proberen er een ja van te maken, misschien dat de top van zo’n groot bedrijf wel van AZ gaat houden, en dat er een mooie liefde uit ontstaat. Ik zou als ik Henk van Rijnsoever was gewoon de stoute schoenen aantrekken en er op af gaan.

 32. oma

  16 april 2014 at 07:52

  op NU.nl wordt gemeld op 16-04-2014 met als laatste update tijd 07.18.
  dat AZ hoopt op de komst van Bosz of van Basten wat de hoofd kandidaten zijn.
  dit wordt ook op voetbalprimeur gemeld.

 33. de echte supporter

  16 april 2014 at 08:21

  dan gaat mijn voorkeur uit naar van basten

 34. Jay

  16 april 2014 at 08:48

  De Telegraaf is ook aan het name droppen:

  Bosz, van Basten en Maurice Steijn zouden kanshebbers zijn. Adriaanse zou ook voor een functie genoemd worden rondom AZ.

  Kanshebbers voor algemeen directeur: Charles van Commenée, Robert Eenhoorn, Marc Lammers,

  • Geert

   16 april 2014 at 10:36

   Marc Lammers lijkt mij een prima Algemeen Directeur, al krijgt de club dan wel een hoog hockey-gehalte. Daar is overigens niets mis mee.

   Maurice Steijn als trainer zou een belediging voor AZ en voor haar spelers zijn. Dan zie ik nog liever Pastoor.

 35. knudde

  16 april 2014 at 09:56

  Stewart doet exact wat elke technisch directeur zou doen en zou moeten doen. Geen mededelingen voortijdig naar buiten brengen. Hierdoor zou je de onderhandelingen kunnen beïnvloeden met de nieuwe staf, spelers, sponsoren en de beslissing van scc houders om hun kaart te verlengen. Commercieel gezien dus verstandig hier zo lang mogelijk mee te wachten. Dat wij supporters nieuwsgierig zijn wie het gaat worden is logisch maar het feit dat je geld betaald voor je scc geeft je geen recht om eisen te stellen en mensen tot hun verantwoording te roepen. Het hebben van een scc geeft je slechts het recht op een plek in het stadion voor 1 seizoen.

  • AZ4Altijd

   16 april 2014 at 10:50

   Het betalen van een SCC geeft weldegelijk recht op iets van zeggenschap.
   Wij betalen een hoop geld hieraan. En als we daarvoor waardeloze spelers en trainers voorgeschoteld krijgen is het ons goed recht om daar tegenin te gaan.

   Wat jij dus zegt is dus : Betalen en BEK HOUDEN.
   Das de omgekeerde wereld.

   Als jij iets koopt en je bent er niet tevreden mee, dan ga je er toch ook mee terug. Dan ga je er toch ook niet bijzitten en niets doen? Wat is dat voor mentaliteit.

   Wij als SCC houders kopen hier een product. Namelijk voetbalwedstrijden bezoeken.
   Zijn wij niet tevreden, dan mogen wij dat aankaarten.
   En ik denk dat zo een beetje alle supporters een hekel hebben aan meneer Stewart, vanwege zijn WANBELEID.
   Scouts dragen spelers aan, en dan is het ja of nee wat Stewart zegt.
   Die Scouts leveren ondermaatse prestaties. Dus dan dient door ook de bezem doorheen te gaan. Tezamen met Stewart.

 36. timon

  16 april 2014 at 10:53

  dus Stewart haalt vriendjes binnen ? steeds meer een hekel aan die gladakker te krijgen

 37. Jay

  16 april 2014 at 11:47

  Ondertussen zijn alle namen van de trainers die vrij zijn wel ergens genoemd, dus de betrouwbaarheid van al de geruchten lijken me zeer klein.

  Ik hou het voor de goed sfeer dan toch maar op van Basten. Anders begin ik me zorgen en druk te maken, terwijl dat misschien niet eens nodig is.

 38. Joost

  16 april 2014 at 14:14

  Maurice Steijn lijkt mij zo slecht nog niet…..

  • AZ4Altijd

   16 april 2014 at 14:20

   Ja die deed het ook zo fijn bij Ado . Ahum,.

 39. jelle

  16 april 2014 at 16:03

  Update: AZ zal na de play offs marco van Basten verwelkomen bij de club.

  • Jeroen

   16 april 2014 at 16:10

   Waar lees je dat dan?

   • De Zuid Amerikaanse AZ fan a.k.a. KeesK

    16 april 2014 at 16:28

    Het is vast en zeker informatie van binnenuit?

 40. jelle

  16 april 2014 at 16:28

  Zoontje van van Basten. Mijn broertje zit bij zijn zoon op school en vertelde vandaag dat ze eind mei gaan verhuizen naar Heerhugowaard. Hoeveel bronnen moeten we nog hebben dit zegt toch genoeg

  • Fabian

   16 april 2014 at 16:30

   Mocht dat zo zijn lijkt het me duidelijk.

  • oma

   17 april 2014 at 08:40

   leuk verhaaltje Jelle,@
   maar na mijn mening is er nog niks rond.
   Peter Bosz heeft pas af gezegd en komt niet naar AZ zo lees ik op Voetbalprimeur.
   dit bericht is geplaatste om 802 op 17-04-2014
   ook heeft Soccernews dit vermeld om 6.30 op 17-04-2014 met als bron vermelding de telegraaf.

   dat betekent maar een ding voor mijn er is nog geen trainer aangesteld.
   dus ik heb maar een conclusie jouw verhaaltje zegt niets.

 41. Anthony Wijman

  16 april 2014 at 17:19

  Mooi om te horen woon ik met van basten in de zelfde stad

 42. renco

  16 april 2014 at 23:43

  gerbrands heeft in de VI gezegt dat van basten wel eens een snelle overstemming kunnen krijgen

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>