PSV heeft Viergever wederom in het vizier

By
Updated: april 14, 2014

Viergever moet de redding gaan worden van het kwakkelende PSV. De verdediging van de club uit Eindhoven wordt vaak gezien als de zwakste schakel, en kan daarom wel een kwaliteitsinjectie gebruiken. Viergever wordt gezien als de ideale man.

Doordat Viergever na dit seizoen een aflopend contract heeft, zal het bedrag wat PSV moet betalen wel meevallen. Bron: Voetbalzone.nl

7 Comments

 1. Silver

  15 april 2014 at 06:50

  Ik denk dat Viergever zelf ook wil kijken of hij bij PSV verder kan groeien, zelf heb ik daar mijn twijfels over, maar wanneer PSV de nodige euro’s overmaakt, kan AZ verder het elftal verjongen door de jeugd de kans te geven.

  • oma

   15 april 2014 at 07:34

   waar moeten ze die euro`s vandaan halen?
   ze hebben al alles beleend.

   • de echte supporter

    15 april 2014 at 09:36

    de grond van de parkeerplaats waar gerbrants zijn auto gaat parkeren. of de toiletten die zijn misschien nog niet beleend.

 2. woonwagenpower

  15 april 2014 at 07:52

  De lampenkappen willen Viergever goedkoop op halen omdat hij nog maar een 1 jarig contract heeft.De lampenkappen staan er ook open voor om met investerings maatschappijen in zee te gaan wat betreft spelers, dat is iets wat Toon Gerbrands bij AZ (gelukkig) niet wilde hebben. Ik weet dat Brussel ook nog een appeltje te schillen heeft met de lampenkappen.

 3. oldfan

  15 april 2014 at 08:08

  Als Viergever weg gaat staat er een goede speler voor klaar zodat we geen aankopen hoeven te doen. Er rust echter wel een probleempje bij zijn optreden want hij komt beter tot zijn recht in het centrum van de verdediging. In de meest recente wedstrijd viel het op hoe hij functioneerde bij een voorzet van een Benfica speler die ongehinderd kon voorzetten waar vervolgens een doelpunt uit voort kwam.

 4. AZ WOMAN

  15 april 2014 at 09:55

  Als Viergever net zo wil gaan als Maher, dan moet hij dat maar doen. Bij AZ staat Viergever in de basis, bij de lampenkappen moet Viergever het maar afwachten.
  De lampenkappen mogen van mij wel Janneke Wuytens overnemen.

 5. NHN

  15 april 2014 at 10:04

  In feiten wel aardig nieuws. AZ zal moeten cashen, ook nu weer. Dus laat Viergever voor een goeie prijs verkassen. PSV zal zelf ook weer spelers verkopen, die weer een paar stuivers opleveren. En zo komt de carroussel weer op gang. Misschien verkopen ze Maher wel aan Al-Hilal ofzoiets.
  Maar goed, we wisten dat Viergever ging vertrekken, dat er interesse is, is alleen maar goed nieuws. Of hij daar gaat slagen , laat ik in het midden. Valt geen peil op te trekken daarzo

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *