Swerts en Pocognoli toegevoegd aan Belgische selectie

By
Updated: september 7, 2009
Swerts en Pocognoli toegevoegd aan Belgische selectie

De Nederlandse titelhouder AZ moet de trainingen komende week afwerken zonder verdediger Gill Swerts en middenvelder Sébastien Pocognoli. Beide Belgen zijn door interim-bondscoach Frank Vercauteren opgeroepen voor de Rode Duivels.

De Belgische ploeg treedt aanstaande woensdag tegen Armenië aan in het kader van de WK-kwalificatiereeks. Naast Swerts en Pocognoli zijn ook Tom de Sutter en ex-Roda JC-speler Roland Lamah opgeroepen door Vercauteren.

De wedstrijd tegen Armenië heeft eigenlijk geen enkel doel meer. Beide landen hebben het uitzicht op het mondiale kampioenschap in Zuid-Afrika al verloren. België verloor afgelopen weekend zelfs met 5-0 van koploper Spanje.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *