Haar en Van Aart langer bij AZ

By
Updated: april 12, 2014

Dennis Haar (37) en Nick van Aart (37) hebben vrijdag een mondelinge overeenkomst over de verlenging van hun contract bereikt. Assistent-trainer Haar signeert binnenkort een nieuwe overeenkomst tot 2017, terwijl keeperstrainer Van Aart tot 2019 aan AZ verbonden blijft.

Haar en Van Aart maken sinds de zomer van 2011 deel uit van de trainersstaf van de A-selectie. Daarvoor waren beiden actief in de AZ Jeugdopleiding.

AZ is met Martin Haar in gesprek over zijn toekomstige functie bij de club. De clubman heeft inmiddels een contractvoorstel in beraad. Bron: AZ.nl

16 Comments

 1. Gerrit Vooijs

  12 april 2014 at 10:05

  NO COMMENT…………

 2. AZ4Altijd

  12 april 2014 at 12:13

  Waaaaaaaardeloos. Die van Aart is werkelijk de meest waardeloze keeperstrainer. Ik weet niet wat hij heeft gedaan bij Stewart. Hij zit er heel diep in. Dat is duidelijk.

 3. woonwagenpower

  12 april 2014 at 16:09

  ???????????????????????????????????????????????????????????????????????

 4. AZ WOMAN

  12 april 2014 at 16:59

  Nou, nou nou nou.
  Meneer Stewart deze twee zullen wel heel goedkoop zijn en in het financiele plaatje passen, maar ze hebben allebei geen Eredivisie ervaring in hun spelers loopbaan.
  De twee grote onbekende maken de staf compleet.
  Meneer Stewart, mag ik U er op attenderen, Nick van Aart als keepers trainer heeft totaal geen aantrekkingskracht op keepers talenten, die talenten willen bijleren van een volwaardige keepers trainer, met Eredivisie en misschien Europese ervaring. Dus er zal weinig talent naar Alkmaar komen, ze gaan liever naar een club met aansprekende namen. Op een trainings partijtje met jeugd krijgt van Aart ze om de oren, en Dennis Haar is de Jan L.L van het hele spul! die wordt lachend voorbij gespeeld. Stewart denk na, ik mag aannemen dat je een gezond verstand hebt, maar twijfel of u er goed gebruik van maakt. Deze twee niets zeggende namen koesteren en Piet Keur met Eredivisie ervaring zijn contract niet verlengen. Onbegrijpelijk misschien moet u maar gaan strandstoelen sjouwen in plaats van Piet Keur!

  • NHN

   12 april 2014 at 21:32

   Niets aan toe te voegen, geheel mee eens. Dit was al oud nieuws natuurlijk, het aanblijven van Dennis Harr en Nick v Aart. Maar het blijft verbijsterend. Dat je geen topsalarissen kan betalen is duidelijk.
   Maar een dergelijke staf hoort thuis bij pakweg Quick Boys.

 5. Evert

  12 april 2014 at 20:58

  AZ is duidelijk de weg kwijt, deze wending is dan werkelijk onbegrijpelijk!!!

 6. I.pjotr3

  13 april 2014 at 00:04

  Dennis Haar , al twee jaar niets met jong AZ………dankzij vadertje erin gerold.
  VROEGER werden trainer aangesteld op hun kwaliteiten en hadden meestal n mooi verleden in t betaalde voetbal.
  Van Aart is nog minder dan niets, ik heb tijdens de warming up Benfica thuis opgelet…..
  Tranen schoten in m’n broek…….hij vindt zich zelf zooooooo belangrijk en geweldig
  Sinds wanneer draagt n keeperstrainer keepershandschoenen.
  Wat n … De behanger. Ook iemand die dankzij vriendje v rijnsoever er tussen is gepiept.
  Man heeft niet eens betaald voetbal gekeept….. En die moet Estaban naar n hoger niveau brengen……..een topprestatie van Estaban om een prestatie neer te zetten met iemand die je niets kunt bij brengen dankzij eigen ervaringen
  Ben benieuwd welke trainer met deze geitenbreiers wilt werken.
  Wij glijden af…………en dat vind ik zwaar . . . !

 7. woonwagenpower

  13 april 2014 at 07:50

  AZ, ook supporters willen herkenbare gezichten,deze twee Dennis Haar en Nick van Aart hebben helemaal geen aantrekkingskracht op sponsors, heeft AZ daar over nagedacht?
  De nieuwe hoofdtrainer zal ook wel op amateur niveau gespeeld hebben, waar door sponsors zich helemaal niet meer interesseren voor AZ. En kom niet aan met goedkope mislukte trainers als Ruud Brood, Hans de Koning is bij Volendam ook geen top salaris gewend, misschien dat die komt, die heeft in ieder geval Eredivisie ervaring en doet het in de eerste divisie niet onaardig, en heeft een AZ verleden. Dan past het misschien toch allemaal in het financiële plaatje. Het zou mij niet verbazen als Toon Gerbrands het zinkende schip gaat verlaten, en als de RVC niet ingrijpt heeft Stewart een alleen heerschappij, waar ik twijfel of ik daar gelukkig van wordt.

 8. woonwagenpower

  13 april 2014 at 08:26

  Stewart, kijk bij 020, allemaal minimaal Eredivisie ervaring, kijk bij die lampenkappen in de staf, kijk bij Feyenoord, kijk bij Hollywood aan de Rijn!!!!!
  Ik krijg echt het idee dat bij AZ de centjes helemaal weg zijn, hoe kan dat Stewart????
  Bent u misschien liever voor u zelf als voor AZ, zijn de transfer miljoenen in uw zak belandt? Ik vindt dat u binnen een week een persconferentie moet organiseren waarin u duidelijk vertelt waarom AZ het op deze manier aanpakt en waar de transfer inkomsten aan zijn of worden uitgegeven. Daar hebben Sponsors Supporters en iedereen die AZ een warm hart toedraagt recht op! waarschijnlijk houdt u, u in stilte en als u er een potje van gemaakt hebt, door wanbeleid, u laat u contract dan afkopen, waardoor u er weer warmpjes bij zit. Mocht dit allemaal onzin zijn meneer Stewart? Organiseer dan een pers conferentie en leg eerlijk uit hoe alles zit en waarom er bepaalde keuzes gemaakt moeten worden.

 9. AZ WOMAN

  13 april 2014 at 08:42

  Stewart is zelf nooit supporter geweest, hij weet niet wat er leeft bij supporters.
  Hij kent de belangen van supporters niet, hij heeft geen inlevings vermogen.
  Hij heeft geen Noord-Hollands bloed door zijn aderen stromen.
  Supporters willen herkenbare gezichten, die willen zich intendificeren met hun club.
  Voormalig AZ spelers willen supporters, ook als keeperstrainer of assistent trainer, geen onbenullen. RVC ontsla deze halve Amerikaan alstublieft, en zet iemand op deze functie die weet hoe hij supporters en sponsors bij de club betrekt en met verstand van zaken omtrent het aan en verkoop beleid, straks minder sponsors, een half vol stadion, want veel mensen waaronder sponsors en supporters kunnen deze beslissingen niet volgen. Of Stewart moet zoals wwp aangeeft, Stewart moet tekst en uitleg geven op zeer korte termijn. Misschien dat er dan bij sponsors en supporters meer begrip is voor de keuzes die Stewart nu maakt.

 10. woonwagenpower

  13 april 2014 at 10:58

  AZ heeft wat uit te leggen, maar of Stewart daar het lef voor heeft?

  • De echte supporter

   13 april 2014 at 11:26

   Daar weten we het antwoord al op. Het zal erg stil blijven vanuit az zijde

  • Jeroen

   13 april 2014 at 16:30

   We hebben ook nooit een reactie gekregen op mijn supportersvraag met betrekking tot kans geven aan de jeugd… AZ reageert niet op moeilijke vragen.

   • woonwagenpower

    14 april 2014 at 05:28

    Ja Jeroen, het is triest dat ze niet even de tijd nemen om je antwoord te geven, ze gaan er van uit dat AZ liefhebbers als makke lammeren achter hun aan blijven lopen, maar deze houding komt natuurlijk niet de band ten goede die ieder op zijn eigen manier heeft met de club.

 11. AZ WOMAN

  13 april 2014 at 13:57

  Laten we hopen dat de RVC deze site ook bekijkt.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *