Als balkunstenaar naar Kaapstad

By
Updated: september 7, 2009
redbull street style

Red Bull daagt met haar nieuwe campagne alle voetballers die wel wat trucjes in huis hebben, uit om mee te doen aan de Red Bull Street Style. Door een aantal filmpjes op het web te zetten kun je laten zien hoe goed je de bal beheerst en middels een selectie worden de beste Freestyle-ballers geselecteerd en uitgenodigd voor de Red Bull Streetstyle National Qualifier op 23 september in de Vondelkerk te Amsterdam.

De winnaar die uit deze nationale kwalificatie rolt, zal Nederland mogen vertegenwoordigen tijdens de wereldfinale van Red Bull Street Style in Kaapstad, Zuid-Afrika.

Door een persoonlijk profiel aan te maken op Red Bull Street Style en je home made video toe te voegen maak je kans om het op te nemen tegen de beste van Nederland op het gebied van balbeheersing. Tot 18 september heb je de mogelijkheid om je filmpje in te sturen waarop je laat zien hoe goed je een bal kunt beheersen.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *