Berghuis heeft dubbel gevoel na uitschakeling

By
Updated: april 11, 2014

AZ-aanvaller Steven Berghuis had na afloop van de Europa League-uitschakeling bij Benfica een dubbel gevoel. “Natuurlijk mogen we trots zijn dat we zo ver in de Europa League zijn gekomen, maar ik baal ervan dat we hier niet meer van ons hebben afgebeten. We hadden het Benfica moeilijker moeten maken.”

Er was echter ook voldoening. “Ik sta hier nu te balen, maar na dit seizoen kunnen we trots terugkijken”, zei Berghuis.

“We hebben wat geluk gehad met de loting, dat kunnen we niet ontkennen. Slovan Liberec en Anji zijn niet de sterkste tegenstanders. Toch hebben we weer naam gemaakt in Europa. Dat doet AZ al jaren. Dit soort wedstrijden is goed voor de ontwikkeling van onze spelers en het team.” Bron: Telegraaf.nl, bron foto: Soccernews.nl

4 Comments

 1. PaddyK

  11 april 2014 at 15:03

  Hmmmmm juist hij was erg slecht gisteren. Slechts 1 à 2 acties gezien, dat is veel te weinig. Als hij de bal kwijt is, staat hij gelijk stil. En maar mopperen op de scheids. Kijk eerst naar jezelf, je eigen spel en wat er kan verbeteren. Ik mis gedrevenheid en vuur in zijn spel.

  • Jeroen

   11 april 2014 at 15:12

   Precies ik had dezelfde gedachte. Ik vond hem gisteren echt niet zo best spelen. Dan kan je zeuren over het ontbreken van gedrevenheid, maar zoek die eerst bij jezelf.

  • De echte supporter

   11 april 2014 at 18:41

   Helemaal met je eens. Klopt precies zo had ik hem ook in de wedstrijd tegen benfica ervaren.

 2. vak j

  11 april 2014 at 20:08

  Berghuis heeft het over zichzelf. Geen gedrevenheid en hij had geen 2e helft meer moeten spelen. Wat was hij zwak!!!

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *