Boymans zou graag willen samenwerken met Van Basten

By
Updated: april 10, 2014

Boymans, verhuurd aan Willem II, maakt een goed seizoen door in de Jupiler League. De teller staat inmiddels al op 25 doelpunten en daarmee heeft de spits een groot aandeel in de koppositie van de Tilburgers. Komende zomer moet hij zich weer in Alkmaar melden, en stiekem hoopt hij dat Van Basten dan voor de groep staat.

‘Natuurlijk wil ik graag onder Van Basten werken, dat wil elke spits. Ik denk dat hij aanvallers veel kan leren en beter kan maken. Het zou mooi zijn om met hem te werken,’ aldus de spits tegenover FOX Sports.

5 Comments

 1. Jeroen

  10 april 2014 at 15:37

  Ben benieuwd of Boymans uberhaupt nog terugkeert naar AZ. Doet het nu leuk bij Willem II, maar weet niet of hij het AZ-niveau heeft. Aan de andere kant… Babelj en Avniets horen ook niet bij ons. Dan zie ik nog liever Boymans op de bank en soms invallen voor Aaron.

  • yesze

   10 april 2014 at 16:18

   Klopt. Dan heb ik liever een nederlandse jongen op de bank dan een niets toevoegende buitenlander. Al ben ik nog wel benieuwd naar Babalj.

  • oma

   10 april 2014 at 17:13

   na mijn mening heeft hij nooit echt een kans gehad bij verbeek.

 2. Keps

  10 april 2014 at 16:20

  Idd Jeroen, Boymans is toch ff een stukje beter en doelgerichter dan Avdic (dat is echt een miskoop).

  Ik zou zeggen Boymans terughalen bij de selectie en Avdic verhuren aan een Jupiler club. Eens kijken of hij er daar ook 25 intrapt, is niet niks hoor 25 goals in de JL, dan kan je echt wel wat.

 3. De Zuid Amerikaanse AZ fan a.k.a. KeesK

  10 april 2014 at 18:09

  Ex-AZ-ers Ondaan en Messaoud dragen mede een redelijk aandeel bij in het mogelijke kampioenschap en/of promotie van Willem II. Spelers die ook geen echte kans hebben gehad kunnen zich wellicht volgend seizoen op het hoogste niveau etaleren en het ongelijk van Verbeek en AZ bewijzen. Ik hoop voor ze dat het ze lukt, net als voor Ruud Boymans.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *