Dembele: ‘Iedereen moet voor de spiegel gaan staan’

By
Updated: september 6, 2009
Dembele: 'Iedereen moet voor de spiegel gaan staan'

Gisterenavond verloor België met grote cijfers van Spanje. In La Coruna werd het 5-0 voor de Spaanse ploeg.

De bondscoach had niet zoveel problemen met de nederlaag. “We zijn verslagen door een veel betere ploeg en dat is de realiteit. Ik vind het erger om te verliezen van een mindere ploeg, “aldus de bondscoach.

AZ aanvaller Dembélé deelde de mening niet van zijn bondscoach. “Ik heb iets proberen te forceren, maar veel rendement haalde ik ook niet. we houden geen rekening met elkaar en collectief is het dus niet goed.”

“Iedereen moet voor de spiegel gaan staan en de schuld niet afschuiven, want zo kan het niet meer. We hebben veel kwaliteit, maar de samenwerking verloopt niet goed. Er is nog altijd zoiets als eer.”

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>